sunnuntai 19. elokuuta 2012

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N

tällä julkaisulla ei nyt ole mitään filosofista kerrottavanaan mutta tää on mun uus linja tän blogin suhteen nyt ehkä jonkin aikaa.


ensimmäinen viikko takana Kalliossa enkä (tietenkään!!!!) kadu hetkeäkään että valitsin kyseisen opinahjon... kyllä ne bussimatkatkin kestää.

en vaan voi lakata ajattelemasta sitä kuinka oon viimesen vuoden kelaillu et kun mä pääsen kallioon  ja nyt se tulevaisuus mitä odotin on nykyhetkeä.

mun ensimmäinen jakso on aika super rento, ei oo kun kolme lukuainetta. Loput on teatteria, kuvista ja kuoroa (+itsenäisesti suoritettava venäjä)

ens viikon perjantaina on NASUJAISET, joita odottelen jo innolla.. en usko että meidän nasuissa meitä sotketaan sinapilla ja kissanruoalla yms. (toisin kuin alppilassa...) mutta pääsee vannomaan kalliolaisvalan ja sit sitä ollaan niinku VIRALLISESTI  KALLIOLAISIA. ja kauheesti on kaikkea kivaa tiedossa tässä lähiaikoina...

joo kenellekkään ei varmaan jäänyt epäselväksi että missä opiskelen nykyään :D koetan välttää tällasii ihkutuspostauksia jatkossa. Koetan myös tiivistaa tätä postaustahtia että tuo korkeuksiin kavunnut lukijamääräkin pysyis samana....
2 kommenttia:

kaisla kirjoitti...

jee kalliolainen!

Margaret kirjoitti...

awesome !