tiistai 28. elokuuta 2012

fiilikset

 
Täs on muutama kuva kesältä, jota näin kaukana syksyllä (mhehe kahden viikon jälkeen) muistelen oikeen lämmöllä. Olihan niitä muutamia päiviä kun mielessä oli vaan viha ja kosto tai sydäntäraastava kaipuu ja suru mutta pääosin ihana kesä, kuten kaikki.


 Tänää puhuttii luokan kans siitä mikä tekee meiät onnelliseks ja meiän tutori kerto sellaisen mielipiteensä asiasta että ne hetket kun tajuaa olevansa onnellinen.
 se on niin totta, oli sitten itävallassa maanalaisella klubilla tanssimassa ja tavottaa ailan katseen ja kummatkin ajattelee "TÄMÄ SE VASTA ON ELÄMÄÄ". tai se kun ostaa pandorasta pizzan ja syö sen ailankaa kartanonpuiston päiväkodin pihalla niiiiin lähmäsesti ja päin vittua kun vaan voi olla ja on ihanaa olla vaan siinä hetkessä kädet naama juuston ja tomaattikastikkeen tahrimana
Tai kun tuuli tuivertaa kesäyössä skootterin kyydissä ollessa, määränpäästä ei tietoa
yms
 

futisooppera oli kyl mun tähän astisen elämän paras juttu missä oon ollu mukana. Tapasin niin monta erilaista eri-ikäistä, erilaisessa elämäntilanteessa olevaa ihmistä ja sain paaaljon hyvää kokemusta teatterin tekemisestä ja ulkomaalaistenki kanssa työskentelystä. aaaah
 
Itävallan matkasta ei voi oikeen mitää järkevää sanoo... Se matka kyllä näytti että vaan mielikuvitus on rajana kun haluu pitää hauskaa, ja kyllä ne keinot keksitään. Matkailu avartaa ja mä ainaki olen näiden kahen matkan (lontoo viime kesänä) aikana missä oon ollut vähän omatoimisemmin että aina ei todellakaan mennä mun mielen mukaan ja maassa maan tavalla ja niiden heinäsirkkojenkin kanssa on nukuttava haisevassa sängyssä.
 
 (oon aika varma ettei aila ois tykänny alkuperäisversiosta..)
 
ja juu kyllä minä(kin?) huomaan et nää kuvat on vähän epäsymmetriassa ton bannerin kans mut en jaksa vääntää näit oikeeseen kokoon..
 
MUTTA nyt sitä ollaan siirrytty jotenki kokonaan uuteen elämänvaiheeseen ja uusien ihmisten keskelle ja ihan hyvin on lähteny käyntiin.
Kaikilla on kai vähän sellasia omia "oireita" elämänmuutoksen sattuessa kohdalle.. Jotkut stressaantuu muutoksista, jotkut masentuu tai väsyy ja jotkut on vaan kauheen ilosii ja euforisii mut mä oon alkanu huolimattomaks :D unohdan melkeen joka päivä jotain tärkeetä ja oon näiden kahen viikon aikana hukannu matkakorvaustodistuksen(se tosin löytyi), bussikortin, lompakon(sekin löytyi), kameran ja jättäny puhelimen kivenlahteen. Toivottavasti tähän tulee muutosta koska näin ei todellakaan voi jatkua. 
 


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I H A N A toi vika kuva! niiiin kaunis söpö. näytät vähä silt grimace natalialt!
muutenki ihana blogi! mainostaisit enemmä nii tulis lukijoitki :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana muokkaus toho ailaan :DDDdd

aila kirjoitti...

KIITOS noista viiksistä <33 on nii söps :D