lauantai 24. joulukuuta 2011

I buried my horses under your house

tuntuu et mun nuoruus on ohi koska mun päässä ei enää lennä valtavia määriä sellasia ajatuksia jotka on pakko päästä kirjottaa tänne ja kritisoimaan ja kysymään ja ihmettelemään...

nytki mun tekis mieli sanoo ihan sikana kaikkee mut en jotenki osaa pukea sanoiksi kaikkia tälläsia tunteita...

(nyt ei oo tarjolla muita kuvia ku mun naamakuvia täydentämässä tekstin kappalejakoa)


oon kai sellanen ihminen et mun on vaan pakko taivastella kaikkea ja tehä pikkujutuista isoja ja analysoida ja miettii kaiken tarkotusta ja merkitystä, selittää kaikkee itelleni ja muille ja ettiä yhteyksiä ja tarkotuksia. nytkin tekis ehkä mieli heittää tähän joku tekotaiteellinen paska jostain mun huoneen seinällä roikkuvasta elementistä, mut en uskalla. MUTTA toisaalta se etten uskalla tarkottaa sitä ettei mulla oo tarpeeks suurta tarvetta kertoo mitään.

katon mun valtavalle seinälle ripustettuja tavaroita ja mietin gilpert grape elokuvaa minkä just taas katoin varmaa kuudennenkymmenennen kerran..


must on lähiaikoina tuntunu siltä et oon idiootti joka kertoo tosi paljon kaikkee turhaa paskaa ja kaikkien tekee mieli kaivaa kiinnostuskiikarit esiin
myönnän et mua ottaa ihan vitusti päähän se et joku pääs mun facebookiin ja samalla formspringiin ja teki pahojaan siellä. ja myönnän myös et otan aina tosi itteeni jos mulle sanotaan jotain pahaa livenä tai ihan netissäkin.
ja oon mielestäni tosi lyhytvihanen ja anteeksiantavainen ihminen mut huomaan et mua vaivaa vielä kuukausien tai viikkojen päästäki joidenki sanomiset tai ilkeet kommentit tai joku vittuileva heitto kaverilta tai joku naljailu. ja asiaa ei yhtään auta et mulle sanoo ettei tarvi ottaa heti itteensä

mun veli on _aina_ sanonu et pääsen kaikesta liian helpolla ja eräänä päivänä ymmärsin sen. jotkut on saattanu huomata ja niitä ärsyttää että saan aina tahdon läpi tai saan haluamani asiat näkemällä vähemmän vaivaa.
ja oikeestaan kun mietin niin ei tuu mitään tilannetta mieleen tässä lähiaikoina etten ois saanu tahtooni läpi. koska jos oikeesti oon halunnu jotain mitä en saa, niin mul kestää aivan tavattoman kauan päästä siitä yli. siis parhaimmillaan ihan kuukausia, ja kyse saattaa siis olla vaan tyyliin jostain todistuksen kurssinumerosta..


kaipaan jotain, ehkä jotakuta.
oon tällä hetkellä jotenki niin uppoutunu kaikkeen pinnalliseen numeroiden, hyvien bileiden, hienojen vaatteiden ja kauneuden tavottelemiseen et oon vähän hukassa.
unelmoin liikaa suosiosta ja hyvältä näyttämisestä hienoissa farkuissa. (kuulostaa kliseiseltä, tiedän mut) ennen unelmoin siitä et matkustan koko talven ja ei tarvis käydä koulussa ja pääsis lontooseen ja mul ois oma kettu ja ihana poikaystävä puolipitkine hiuksineen ja elämä ois ihanaa.
tarviin mun elämään ehkä uutta sisältöä et muistan taas kuka oon
tai sit tää ei ookkaa hetkellistä ja oon muuttunu enkä enää haaveile sellasista jutuista.

en haluu olla kohta se tyttö joka riisuu seiniltä kaikki kivat sulat ja kuvat ja laittaa tilalle jonku mälsän pentikin maalaistaulun ja pitää lifestyle blogia jossa on kuvia ruuanlaitosta ja omasta huoneesta ja uusimmista vaatteista ja joku kiva kynsipostaus
ehkei mun kannata yrittää väkisin olla taas se kuka luulin olevani

jotain oikeesti puuttuu.tulipas tätä tekstiä nyt taas...

oisin voinu kirjottaa tän kaiken yhtä hyvin mun omaan päiväkirjaan
mut sit kukaan ei koskaan lukis sitä
mäki kaipaan huomiota, sellasta et tiedän et joku tietää ja joku luki ja nyt se tietääentä jos kaipaan jotain mitä ei oo olemassa?
mut tuleeko siitä sitten olemassaoleva jos kerran kaipaan sitä?

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi vika kuva (:

Ninnu kirjoitti...

hyvä postaus! vaatii aika paljon multaki et jaksaa lukee minkä tahansa blogin tekstit :) usein menee vaa kuvien kattelemiseen. mut hei tosiaan hyvää tekstiä sulta tuleee, pistää iteki pohtimaa kaikkee

alluluuu kirjoitti...

kiitos! (:

Anonyymi kirjoitti...

ihanii kuvii. aistikkaita jotenki :D ja toi viimenen lause sai mut oikeesti miettimään! oot ihanan filosofinen ja samalla terävän näsäviisas ja ajattelet paljon asioita mitä mullei oo koskaan tullu mieleenkää.

rebecca kirjoitti...

vituttaa kommentit mitä saat esim. formspringiin koska vaikuttaa vähän siltä että oot ainoo mielenkiintonen/persoonallinen/fiksu ihminen koko lohjalla........ eli älä turhaan pelkää et muuttuisit jotenkin tylsäks tai liian pinnalliseks tai jotain oot ihana!

mut hyvii jouluja :-)

Anonyymi kirjoitti...

anteeks nyt ei kuulu mulle mutta pakko kommentoida rebecan kommenttia. joo aliisa on persoonallinen, fiksu,mielenkiintonen yms ei sitä sovi kieltää mut vähä väärin sanoo et vaikuttais olevan ainoo semmonen lohjalla? vaikka lohja on paska mesta niin kyl tääl silti riittää ihmisii moneksi vaikkei kaikki välttämättä jaa omaa ajatusmaailmaansa omassa blogissa tms. monesti kun tutustuu kunnolla ihan tavallisen oloseen ihmiseen saa onnekseen ehkä huomata et oho tää ihminen onkin aika jännä ja kyl tälläki riittää sanottavaa.

tää juttu oli ehkä vähä turha mut anyways aliisa oot tosi ihana ja vaikkei tunneta mitenkää erityisesti nii ainaki mun kuva susta on nykyään paljon positiivisempi ku ennen! (:

Anonyymi kirjoitti...

kiva huomaa et joku muukin on aika samassa tlantees (:
nimittäin tuntuu itekkin nykyään et on ihan hukassa ja miettii liikaa vaan uusii vaatteit ja meikkei ja kaikkee tavaraa ja miten vois laihtuu viel ja kaunistuu ja olla entistä parempi. välil se kauhistuttaa ittee et voi olla niin pinnallinen ja pakkomielteinen mut toisaalt se pinnallisuus ja vaatimukset kohdistuu vaan omaan itteen nii ei kai se väärin oo? kai sitä haluu olla paras versio itestään eikä se oo paha asia? tuntuu vaan et persoona on jotenki hukas siin samal mut ainahan kaikki järjestyy

alluluuu kirjoitti...

ano1 ei rebecca varmaa tosissaan nyt luule et oon ainoo mukava ihminen lohjalla? saa kai sitä välillä sanoo mitä sattuu

ano2 toi oli ihan sika hyvin sanottu et yrittää olla paras versio itestään (: ja jos jollekki laihuus ja kauneus on parasta ja tärkeintä nii mikäs siinä? ei aina oo kyse vaan KAUNIISTA SIELUSTA JA SIITÄ ETTÄ ITSE TIETÄÄ KUKA ON JA ARVOSTAA SITÄ <3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

siis must tuntuu et toi rebecca tarkotti sitä et oot niinku ainoo ns ainutlaatunen ja omanlainen ihminen lohjalla. tääl on niin mälsää porukkaa et väkisinkin erotut massasta! ei sitä voi kieltää ettetkö ois yks lohjan näkyvimmistä persoonista ja elämä on sellasta :) ei kaikki oo erikoisii ja persoonallisii mut mä ainaki tyydyn mun asemaan ihan hyvin tavallisena pulliaisena.

alluluuu kirjoitti...

elkää nyt tulko spekuloimaan rebecan sanojen merkitystä :D ja HEI jokainen ihminen on ainutlaatunen :( ja toi nyt on VÄÄÄHÄ kaukaa haettuu et mä oon lohjan näkyvimpiä ihmisiä? mun mielest lohja on enemmänki kun anttilan koulu...

ps mukavaa et mun tekstit herättää pitkästaikaa keskusteluu tai edes jonkinlaista kommentointia (:

rebecca kirjoitti...

::::D tunnen muitaki ihmisiä lohjalta että ei sillä en yleistä, oli vaan pakko kommentoida koska en käsitä miten paljon teidän meininki voi erota meidän meiningeistä...

Anonyymi kirjoitti...

oot outo ja en ymmärrä sua ja sun taide ja ajatukset on rumia ja vääriä. ja mikä vittu toi kettu on

alluluuu kirjoitti...

ymmärrän sun mielipiteen koska kaikkien ilmaisua ei vaan voi käsittää :/
ja en tiiä millasta vastausta oot vailla tohon kysymykseen mut toi kettu on sellanen paidasta leikattu kangaspala. se on luultavasti joku valokuvaprintti joka esittää kettua..

huomaa runsas sarkasmin määrä