lauantai 12. marraskuuta 2011

käpy selän alla

  • väsyttää
  • ei kiinnosta
  • vois olla jo joulu
  • tammikuussa pääsee sonjan kanssa etelän lämpöön paistattelemaan ♥
  • miks täytyy olla noin pimeetä
  • ootan kesää

mul ei oo pitkään aikaan ollu taas tällästä mielikuvituksellista salaliittoteoriointifiilistä mut tänään se taas iski vaan yhtäkkiä ja nyt on pakko jakaa se:

miksi ihmisille hoetaan koko ajan että kaikkien _täytyy_ muistaa olevansa hyviä ja täydellisiä juuri sellaisenaan? ja toi väitehän on erittäin valheellinen sillä joihinkin ihmisiin tässä yhteiskunnassa ei olla yhtään tyytyväisiä ja ne ja niiden aikeet pyritään eliminoimaan lopullisesti... esimerkkinä osama bin laden jonka kohtalo mua rupes ärsyttää ihan sikana!!

oon edelleen vahvasti sillä kannalla että ufot ja niihin liittyvät sieppaukset yms on USAn tai venäjän hallituksen tekosia. se kuulostaa niin loogiselta enkä käsitä mistä oikeen on revitty että ne tulis joltain toiselta planeetalta hyvin hyvin kaukaa...

TAI sit ne onkin vaan olentoja jotka asuu samalla planeetalla, ehkäpä maan sisällä? ja nekin lähti kehittymään alkujaan siitä mistä ihminenkin mutta vaan eri suuntaan..

mua myös kalvaa se, että miksei pohjois- tai etelänavasta saa tietoa? niistä ei oo kuvia ja sinne ei saa mennä eikä niiden yli saa lentää tms. mitähän siellä salaillaan?

onkohan tällä planetaalla joku, joka hallitsee tätä kaikkea ihan vaan tietämällä asioita mitä muut ei tiedä ja salailemalla niitä. Joku jonka tietojen rinnalla kaikki salaliittoteoriat kalpenee.

ehkä vuoden 2012 maailmanloppu onkin sitä että meille paljastuu tästä planeetasta tai sen ihmisistä jotain erittäin maagista... (kuten esim, maapallo ei olekaan pyöreä tai se on ontto.) ja sitten asiat johtaisivat toisiinsa ja kaikki tapahtumat tuhansien vuosien ajalta paljastuisivat...

ehkä kirkko hallitsee tätä kaikkea? tai lähi-idän terroristiverkosto joka on levittäytynyt maailmalle ja soluttautunu joka paikkaan? tai joku salaseura? tai nato? eu? mun mielikuvitus alkaa todellaki lentää..

onko maapallo kartattu oikein? mitä jos aivan päin vittua?

jos tutkisi ja opiskelis tarpeeks tarkkaan ihmismieltä, niin voisko sit ehkä jollain erittäin järjestelmällisellä ja to del la tarkalla tavalla hallita ihmisten mieliä? syöttää kaikkia järjettömiä valheita kansalle ja olla kingi...
entä jos meille on jo tehty niin?

tai sitten mitä jos kaikki vaan on? mitkään asiat ei liity toisiinsa ja kaikki on vaan sattumaa? jos kukaan ei oikeesti tiedä mistään mitään eikä osaa kuvitella puoliakaan?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oot ihana :D!!

Anonyymi kirjoitti...

turhaa paskanjauhamist

Anonyymi kirjoitti...

kannattaa ottaa lukios psykaa