lauantai 23. heinäkuuta 2011

my town my city

vihaan ikinä eniten koskaan
  • yskimistä (jos joku muu kun minä yskii)
  • odottamista (lähinnä turhaan tai jonku vammasen syyn takia tai jos ei tee sitä vapaaehtoisesti)
  • kakaroita (huom, ei lapsia vaan _kakaroita_)
ja se tunne kun joutuu kestää jotain noista... eikä voi hyökätä kohteen kimppuun koska se ois brutaalia ja huonoa käytöstä ja johtais luultavasti loppujenlopuks epämieluisiin tuloksiin.. sit pitää vaan räpäyttää silmiä tuplasti kauemmin ja kestää vihantunnetta alaselässä ja alavatsassa, mitä tuntuu kyl vähän enteilevän oksentamista.. sit se menee ohi ja huomaa just hallinneensa melkeen täydellisesti vihaa.

en oo pitkään aikaan kirjottanu tänne mitää joten nyt siis senki edestä :)

must tuntuu et mun koko kesä meni ja menee vähänniinku hukkaan.. alkukesästä oli ihan kivaa ja kaikki oli paikalla ja pidettiin vaan hauskaa. sit lontoo, joka oli kyl ehdottomasti mun elämän parhaimpia aikoja. mut sinne lähteminen ja siellä oleminen oli mulle koko ajan niin epätodellista ja on vieläkin. en missään vaiheessa oikee käsittäny et oon oikeesti lähössä, sit olin siellä ja tuntu siltä et vähä outoo et asun oikeesti lohjalla ja totuin siihen  elämään täydellisesti just ku piti lähtee kotiin.
  jaa sen jälkeen juotiin joka toinen päivä ja elettiin vaan öisin. se kuitenki tais loppuu tossa eilen aamulla koska jotenkin onnistuin juomaan niin paljon viinaa että olin 2.5 promillen humalassa ja lähin jostain toistaiseksi tuntemattomasta syystä metsään juoksemaan ja mahdollisesti kompastuin tai törmäsin (puuhun, kiveen?) ja loukkasin käden.. ja nyt sattuu aivan jumalattomasti ja tää kipu ei tunnu lähtevän millään ja lomaa on kaks viikkoo (?) jäljellä ja se luultavasti menee siihen et katon frendejä kotona tai luen kirjan päivässä. surullista, eikö?
   mut oon aikalailla heittäny toivoni tän kesän suhteen ja nyt ootan vaan syksyy ja et tulee pimee ja víilee ja voi käyttää villapaitaa. okei vähän huijasin, en koskaan menetä toivoani joten nytkin oottelen ihmeparantumista ja ikímuistoista loppukesää..


tää kuva ei liity tähän mitenkään mut tä on niin kamala...

Ei kommentteja: