torstai 27. tammikuuta 2011

walt disney kasvatti mut

Saarnan paikka:

en tiiä onks nyt mitää järkee tulla tänne taas avaamaan mieltä mut teenpä sen kuitenkin...
mua häiritsee ajoittain vähän tän nykymaailman .... ärsyttävyys. en tiiä sille oikeen oikeeta sanaa mut se on sellanen tunne ku kiehuu ja tekee mieli kapinoida ja väitellä jotain asiaa vastaan. eikä vaan kapinan ilosta vaan siks et tuntee jonkun asian olevan oikeesti huonosti.
ja tarkennusta et tässä maailmassa häiritsee nimenomaan se että puhutaan tasa-arvosta, mut silti ne jotka ei noudata lakia tai on erimieltä tai jotenki moraalisesti vääriä, nii ei ookkaan sit oikeutettuja samaan mihin muutkin? niiltä riistetään lain silmässä vapaus ja niiden teoista rekisteröidään erilaisia tietoja johonki tietokantaan ja ne vaikuttaa sit siitälähtien moniin niiden elämän osa-alueisiin?
ja mä (HUOM  M I N Ä) oon sitä mieltä et oikee tasa-arvo ei lois lakeja joiden mukaan ihmisen tulis toimia vaan se ois sitä et kaikki saa olla vapaita ja tehä mitä ne haluu. niinku alkuaikoina sillonku ihminen eli vaan pienessä laumassa. jos sul oli sellanen fiilis et joku sun lajitoveri toisesta heimosta uhkaa sua, ja haluut todistaa et oot parempi niin meet ja keihästät sen ja siinä se.
  on hienoo et ihmisestä on kehittyny näinki huoltapitävä laji, valtio kerää rahaa muilta ihmisiltä hoitaakseen kaikin keinoin niitä yhteiskuntaluokan paskimpia ja huonoimpia. ihmiskunta kehittyy okok mut munmielest ihan väärään suuntaan. huipputeknologiaa sovelletaan kaikkien pelastamiseen, ja kohta tähän planeettaan ei vaan yksinkertasesti mahu enää ketään kun jokaikinen säästetään.
luonnossa jos syntyy vammanen ja vajaa yksilö niin sen emo pitää siitä parhaansa mukaan huolen, tai hylkää sen. miten se sit tykkää. mut sen huonon yksilön ei oo kai tarkotus säilyy ja sen huonojen geenien ei oo tarkotus polveutuu eteenpäin. se on heikko ja se kuolee aikasin. ja hyvät yksilöt pärjää. muotovaliot säilyttää omaa lajiaan.
ihmiset joilla on tässä kohtaa taipumusta ymmärtää väärin nii täs vähän selontekoo: tää ei oo mikään mun aikomus perustaa uusia keskitysleirejä ja haalia sinne kaikki kyvyttömät ja vammaset.
ja jos mul ois enemmän halua ja tahtoa johtaa muita ihmisiä ja tää asia häiritsis mua oikeesti niin varmasti tekisin jotain tälle. johtaisin ehkä vallankumousta tasa-arvon puolesta.

hienoa et vaikka äiti on kaikin muun tavoin aina yrittäny ohjata mua haluamaansa suuntaan ja kieltäny asioita ja rajottanu jotain pukeutumistakin ja kaverivalintoja niin ainoo asia mitä se ei oo ikinä yrittäny mulle opettaa on just tälläset näkemykset. ei missään vaiheessa ikinä. mitään mistään uskonnosta eikä oikeesta ja väärästä. joskus jos pienenä tein jotain pahaa nii se sano vaan aina et olit tuhma ja noin ei sais tehä. mut ei se oo ikinä sanonu et tekisin väärin jos teen jotain sopimatonta. entiiä onkse tehny niin epähuomiossa vai halusko se antaa mulle vapaat kädet kasvattaa loppujen lopuks ite itestäni sellanen ku oon. mulle on opetettu käytöstavat ja vaikka mitä korrektia ja epäkorrektia olemusta mut ei ikinä tungettu väkisin päähän oppia siitä miten mun tulis soveltuu tähän maailmaan... ja omat näkemykset ja mielipiteet ymsyms on kuitenki loppujenlopuks sit se asia mikä ohjaa meitä järjen osalla elämässä.
  ja mut on kasvattanu enimmäkseen varmaan ympäristö. sillonku lapsi alkaa käsittää mitä ympärillä tapahtuu ja havaitsee kaikenmoisia asioita nii ne kai vaan jää sen päähän ja sit meist tulee sitä myötä sellasia ku me ollaan.. mä en ite ikinä oo kyselly kauheesti lapsenakaan mitään. en kuulemma edes että mistä vauvat tulee äidin mahaan, koska sain tietää sen muualta jo sillon ku se kysymys heräs. elämä opetti (: ja huomaan myös tulevani parhaiten toimeen muiden elämä-opetti ihmisten kanssa. ei siis todellakaa sillee et OON KOKENU VITTU KOVIA vaan siisjoo, tajutkaa ketkä tajuutte.

   ja sit en suo yhtään sympatiaa sellasille äideille jotka on joskus kieltäny lapsiaan kattomasta joitakin walt disneyn piirrettyjen kohtia. oon kuullu ihmisistä jotka kelaa pois sen kohan leijona kuninkaassa kun mufasa kuolee, ja sen kohan topissa ja tessussa ku se kettu jätetää yksin metsään tai bambissa kun se äiti kuolee yms. ja jos lemmikki kuolee niin vanhemmat valehtelee et se vietiin parempaan kotiin tms.
 se on jotenki aivan kauheeta riistää lapselta sellasta. niitä piirrettyjä on tehty varmaan oikeesti lapsille opettaviks eikä sellasiks et joo eläkää pumpulissa kukaan ei koskaan kuole. ihmisen pitäis oikeesti oppia käsittelemään kuolemaa jo pienestä asti, siis sitä et joku menee pois. kuolee. poissa. ei silleen et lapsi on 10 v ja ihan ymmyrkäisenä et missä vitus mummi on...
   ja huipuks, mun kavereita oli kerran kielletty koulussa, siis yläasteella jumalauta pitämästä sellasta aamunavausta missä ne ois lukenu jonku (koulukiusaamiseen(?) emt liittyvän) tarinan jossa vissiin päähenkilö kuolee lopuks, ja opettaja oli sanonu ''ei saa, tää on liian rankka ku täs on kuolema'' hei pliis...

ja sit mietin et varmaan maailman kauhein asia mitä ikinä pelkään on et rakastun ja se toinen osapuoli kuolee. silleen ennen aikojaa. ei sillee et ollaa vanhoja vaan et tapahtuu esim onnettomuus... ja tuntuu et elämä ois aivan toivotonta, miettis aina et jos se ois elossa. ja menis vaikka toisen miehen kans naimisiin ja sais lapsia, miettis et mitä jos se ois elossa... asia mitä en käsitä ja asia mitä en koskaan ajattele loppuun.
en osaa muutenkaa suhtautuu oikee mihinkään seurustelujuttuihin ja en koskaan ajattele sellasia asioita loppuun ja pelkään kauheesti et mitä jos mut jätettäis ja kuolisin suruun.
koska rakkaus on varmaan ihmisen vahvin tunne nii se oikeesti vaikuttaa elämään...
ja se et jotkut voi oikeesti rakastaa montaa ihmistä aaargh blaah''aamupissa'' :---D anteeks täs ois tälläst videomatskuu eiliseltä. . .
tänää oltiin jossain amiksessa ja kauppiksessa tutustumassa ja löysin parimiljoonaa kiinnostavaa alaa : D  haluisin opiskella matkailuvirkailijaks... tai lähihoitajan kautta joksku lasten auttajaks tai mielenterveysjoksku ja sit media-assistenttiki vaikutti aika houkuttelevalta... ++ mun suunnitelmat helsingin lukioista (esim kuvis ja kallio)... mut justjees ku on tällee monta vaihtoehtoo, joillaki ei oo mitään aavistusta mistään.

ps. kuolen yskään varmaa tänä yönnä :( en haluis viel.......
pps. joku ihana anonyymi laitto mulle eilen maailman kivoimman kommentin! likelikelike. on kivaa kuulla oikeest välil kaikkee kivaa itestään! (tää kuulosti vähä sarkastiselt sori)

haha moikka tuli vähä pitkä

45 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

älä kuole mulle jää kauhia ikävä

alluluuu kirjoitti...

yritän olla kuolemati

nea kirjoitti...

ahahahaha mis vitus mummi on voi luoja :-DDDDDD en tiedä onks tervet nauraa täl vieläki yksinää....

alluluuu kirjoitti...

:--D ilo on minun puolellani......

Anonyymi kirjoitti...

luin äsken sun koko blogin kokonaa, viimeistä sanaa ja kommenttia myöten ja oon sitä mieltä että oot erilainen oikeesti.(: hyvällä tavalla. ja oot kaunis, ihan ulkoisesti sekä sisäisestikkin. oot niitä ihmisiä kuka ei kummastele outojakaan, tavallaan kun kykenisit ymmärtämään kaikkia? vaikka joku ois tehny maailman kauheimman suunnitellun henkirikoksen niin sä pystyisit varmaan sydämessäs ymmärtämään sitäkin?

näiden tekstien, esimerkiksi tän, perusteella sust voi saada vaan sellasen käsityksen ettei sua oikeesti oo kasvatettu/et oo kasvanu yhteiskunnan luomiin moraalisiin käsityksiin oikeasta ja väärästä.
et oikeastaan pidä ihmisiä pahoina niiden tekojen perusteella, vaikka luokitteletki ne käsitteellisisti ''pahoiks'' esim keskustelussa, että muut ymmärtäis mitä tarkotat?
sä et oo ahdasmielinen, koska et pidä ahdasmielisyyttäkään paheena? vaan se voi tehdä susta oikeesti epä-ahdasmielisen luonteen.

oot ihmeellinen miten oot pystyny kasvamaan aidosti noin puolueettomaks ja kauas yhteiskunnan moraalipaineista.
sä et rajota sun mielipiteitten kertomista sillä, et mitkä niistä on ns oikeita ja mitkä vääriä. tiedät mitä nykymaailman pahuus ja hyvyys on, mut suljet ne käsitteinä pois sun arvomaailmasta?

tälläset hienot asiat ja piirteet on aika harvinaisia ottaen huomioon nykymaailman. monet sun ikäset nuoret on niin hyvin kasvatettu siihen et hitler oli pahan perillinen, afrikan nälänhätä on kauheeta ja on oikein auttaa muita ihmisiä.
mut sun käsitys asioista on tosiaankin niin avoin, ettet pohjimmiltas ookkaan sitä lokeroijatyyppiä.

Jotkut ihmiset, jotka välttämättä ei edes yritä nähdä pintaa syvemmälle, luulee että oot pinnallinen ja turhamainen, täydellisyyteen pyrkivä ja nokkava 14-vuotias, mikä tarkottaa sitä että just sellasten ihmisten päähän on juurtunut syvästi se oikea-väärä -juttu. vaikka jotkut kuinka yrittäis olla suvaitsevaisia ja vammaisrakkaita ym. niin kaikki ei vaan kykene siihen. se on pitkälti kasvuympäristöstä kiinni, lapsuuden ja leikki-iän tapahtumista ja ympäristöstä. ne ajat kuten sanoitki, kun lapsi alkaa havaitsemaan ja muistamaan asioita ja muodostamaan muistoja, niin ratkasee loppujenlopuks aika pitkälle sen mihin suuntaan me kasvetaan, ja voin vaan ihmetellä että miten sä kasvoit? ja kannattaa olla kiitollinen vanhemmillesi, että ne ei kasvattanu sua mihinkään suuntaan. oot luonnon ja ympäristön kasvattama ja se on tehny susta tähän mennessä TODELLA hienon ihmisen jolla on tosi poikkeava ajattelutapa. hyvällä tavalla poikkeava (:
varaudu siihen, että monet ihmiset ei koskaan pysty käsittämään sun maailmaas, ei ikinä vaikka ne kuinka yrittäisi.
hädin tuskin tunnen sua, oon vaan tehny ulkona havaintoja, ja lukenu tän blogin ja sun facebookin, gallerian ja myspacen mutta voin olla aidosti ilonen että maailmassa on joku tollainen :)
ehkä sä joku päivä kirjotat jonkun hienon kirjan ja tuot esiin näitä ajatuksia, joista muutamia ei historiassa ikinä aijemmin olla tuotu esiin, tai kukatietää alat suureks poliittiseksi nimeksi joka ajaa asiaa oikean tasa-arvon puolesta tai jotain vastaavaa.
pidä huoli ettei ykskään sun mahtavista oivalluksista kuljeudu yksinomaa sun mukana hautaan, ja kuten sanoit: kaikki On mahdollista :)

tästä tuli aika pitkä, mut sä tuskin kauheesti säikähtelet tälläsiä romaanikommentteja : D

alluluuu kirjoitti...

hoho omg. mikä ihmistuntija sä olet? ja mua kauheesti kiinnostaa kuka sä oot! ootsä vakoillu mua?
tuntuu et tiedät must enemmän ku mä ite ja ihanku oisit lukenu mun ajatuksia.. ja kuulostaa jotenki siltä et yritän nyt olla kauheen yliarvostettu ja ylempiarvonen mut oon oikeesti miettiny tälläsia asioita ja esim tiiän ettei moni tuu koskaan pystymään käsittämään mun tavalla, ei vältti lähelläkään. joten edelleen ihmettelen et miten voit tuntee mut niin hyvin vaan netin perusteella?
ehkä näissä blogiteksteissä on joku piiloviesti jota muut ei ymmärrä, tai ne tulkitsee väärin, mut kuka sä sit oot ja miks ymmärrät

Anonyymi kirjoitti...

hahaa, ei en oo vakoillu sua mut senverran kerron et opiskelen psykologiaa ja sellasia ihmisen mielenliikejuttuja ja ihmistuntemusta, ja sä olit mun syyslukukauden projektikohde (:
mut henkilöllisyyttä en paljasta, ylpeyteni mullakin :D varmaan ymmärrät...
ja en tosiaan siis lukenu sun ajatuksia mut nää on tälläsiä ihmistuntemusjuttuja ja sellasia kuinka ympäristö oikeesti vaikuttaa ihmisen kehitykseen yms.
ja kuka sanoi että tunnen sut näin hyvin pelkästään netin perusteella? nään sua kaupungilla, kuuntelen kun puhut sun parhaille kavereille tms, sellaset asiat kertoo enemmän kun tiiätkään! tai ehkä tiiätki, säkin teet havaintoja sun ympärillä olevista ihmisistä, eikö?
tiiän et saatat olla vähän säikähtäny oikeesti et joku on tarkkaillu sua 2,5 kuukautta, mut usko pois, mä en todellakaan ollut se joka yritti pyrkiä sun taloon, se kenestä kerroit facebookin statuksessa.
mä tiiän et sä ymmärrät, tiiän sen :)
ja vastaappa mun tohon kysymykseen, missä kasvoit lapsena? miten ja kenenkanssa, millanen olit, mitä teit?

alluluuu kirjoitti...

hmm vainiin ja joo kyl ymmärrän ja sitäpaitsi on kivaa tarkkailla muita ihmisiä ja tietää niistä, ilman et ne tietää susta. oikeesti!
mut miks kysyt multa mun lapsuuden ympäristöstä, ymmärsin et se sun opiskeluprojektis loppu syyslukukauden loputtua joten miks haluut tietää lisää? oikeestaan turha kysymys koska tiedän vastauksen itekkin (: mut vastaa silti mun puolesta!
ja onks mahdollista et sä oot mahdollisesti se joka soittelee mulle iltaisin ja kuuntelee kun vastaa ja katkasee sit? veikkaan et ei mut entäpä jos oiskin, voit myöntää sen ihan hyvin koska en kuitenkaan tiiä kuka oot..

Anonyymi kirjoitti...

aahaa, fiksu tyttö. niin loppukin mut eikö ois outoo jos en näin paljon tiedon jälkeen haluis sit tietää kaikkea susta?
ja oot oikeessa, en sä mää oo joka sulle soittelee. sä voisit liian hyvin selvittää mun henkilöllisyyden (: ja ymmärsin myös et sun kaverillekkin on soiteltu? miks tekisin niin

alluluuu kirjoitti...

siis oot tyyliin tarkkaillu mun kaikkea nettielämää ja mun kavereita?
en tykkää yhtään sun puhetyylistä (lol kirjotustyylistä) ja alat kuulostaa pakkomielteiseltä jotenkin?

Anonyymi kirjoitti...

oonmä aika paljon sun nettielämää tarkkaillu. ja ei tää mikään pakkomielle ainakaan toistaseks oo, ja yritän välttyy siltä, mut lupaan että vaikka täst tuliskin mulle maailmaluoka pakkomielle niin en anna sen häiritä sua etkä saa tietää siitä (: en kuitenkaan haluu että sun mielenrauha järkkyy sit kauheesti. tälläsessa ajassa voi oppia välittämään ihmisestä oikeesti, ja en todellakaa haluu sulle ja sun elämään pahaa. joten älä luule että oon jonkinlainen hämärä pakkomiellestalkkeri tms, mut sä kai ymmärrät olevas oikeesti todella kiinnostava ihminen ja aika monella havaintohaluisella ihmisellä vois olla taipumusta sun elämänsisällön tarkkailuun.
ja usko oikeesti mua vaan koska ihmistuntemus on mun elämäntyö ja mun paras taito, mä pystyn selittämään niin paljon asioita susta. kertomaan syitä joillekkin sun jutuille ja sun elämäntapahtumille, mä pystyn myös kertomaan sulle sellasia asioita susta mitä luulit salaisuuksiksi (: huomaa mitä muut eivät huomaa, niin tiedät mitä muut eivät tiedä, eikö vain ;) ja turhaan sä tuolla facebookissa kirjottelet tästä, kaikki vaan luulee turhaan että sua seuraa joku himopedari.

alluluuu kirjoitti...

okei yritän olla ajattelematta et voisit olla joku hullu stalkkaaja mut jos sä oikeesti tiiät musta niin paljon nii heittäppäs tähän jotain analyysiä mun tän hetkisestä elämästä(:

HCD -LEVY kirjoitti...

hei allu kauhee ihminen ilmota tollasest vakoilijasta poliisille!

Anonyymi kirjoitti...

sä et varmaan oikeesti haluis et kerron tässä mitä oletan sun tän hetkisestä tunne-elämästä, siitä mitä teit viimeviikonloppuna ja et miks oot huolissas sun joistakin ystävistä nyt?

ja ystävämielisenä vihjeenä
Aliisa Karjalainen
opettaisko joku mua hakkeroimaan järjestelmään tai internetsivustoihin
Eilen 21:51 ·
>> mä oisin voinu opettaa sua, mä osaisin (:

eri anonyymi! kirjoitti...

tää on huolestuttavaa, sun pitää kertoo tollasesta jonnekkin ylemmälle taholle. poliisille, jonnekki oikeesti

muistilehtiö kirjoitti...

oon samaa mieltä, et voi antaa jonkun hullun stalkkaa sun elämää tälleen!?

Anonyymi kirjoitti...

Eiks sua yhtää pelota? Mua alkaa pelottaa sun puolest ku seuraan tätä keskusteluu :s

alluluuu kirjoitti...

siis vihjailetsä et sä oot hakkeroinu johonki mun tietokoneelle?

tosiaan mul ois aika hyvin aihetta laittaa joku poliisi-ilmotus susta.
mut sitähän en tee, niillä ihmisillä on oikeesti parempaakin tekemistä asioiden kanssa ku jäljitellä jotain teinitytön stalkkeria, ja tää asia ei hirveesti häiritse mua niinkauan kun et kerro kuka oot tai niinkauan ku et tee mulle tai mun elämäänliittyville asioille pahaa...
äh oisit vaa jatkanu entiseen malliis etkä ois koskaan tullu laittaa tänne mitään hehkutusta mun hienoista ominaisuuksista.

nyt mee pois ennenku sä selvität ties mun pään sisää moikka

alluluuu kirjoitti...

tai, sit oot vaan yks jostain mun epätyytyväisistä lukijoista joka luulee pelottelevansa mua kovastikin tälläsellä.
toisaalta oot kyl osottanu poikkeavaa ihmistuntemusta täs kohalla nii en sit tiiä

uus ano! kirjoitti...

mielikuvitus-allu :D

tää saattaa oikeesti olla vaan joku sun katkera exä tai joku josta ei koskaan tullu sun ystävää koska ne ei ymmärrä sua.
mut jos tää oikeesti häikkää sua nii pistä vaan poliiseille, ne auttaa oikeesti varmaan ihan mielellään (:

alluluuu kirjoitti...

kaikille ulkopuolisille:
ei oikeestaan pelota, tää ihminen varmaan sanoo oikeesti enemmän ku tekee, ja uusimpaan kommenttiin: mullei oo yhtäkää exää ja miks joku mua ymmärtämätön osoittaiski yhtäkkiä näin suurta ymmärrystä mua kohtaan?
ja kaikille tiedoks: EHEEII en oo mikään dorka et heti jos joku vähä kommentoi blogissa et on seurannu mun elämää nii alkaisin soitella jonnekki lainvalvojille... kuten sanoin, niillä on varmasti parempaa tekemistä. ja tää asia ei häiritse mua niin paljoo ja jos häiritsiskin niin en viitsi viedä ihmiseltä iloa käsistä silleen.. ja mitä joku poliisi tekis? ottais anon kiinni ja sanois et anna olla perkele viimene kerta? okok..

Anonyymi kirjoitti...

okei lupaan et tää on viimesimpiä kommentteja, hanki koneesees joku kaikenkattava palomuurisuoja, jos haluun niin nään sun kaikki mesekeskustelut, niistä saa yllättävän paljon tietoa.
ja sä oisit ite voinu kyl huomata sillonku oon päässy käsiks sun tietoihin. sä voit ihan vapaasti ilmottaa johonki poliisille, mut niinku just sanoit, kauheesti ne asialle pystyy tekemään?
hyvät tytöt on hiljaa (:

ja nyt meen pois etkä kuule must aikoihin

alluluuu kirjoitti...

joo sen teen.
ja korostan että en jätä ilmottamatta jonnekki siks että pelkäisin ettei ne voi tehä asialle mitään, tajuun vaan ettet oo mulle mitenkää nii iso uhka et se ois tarpeen.
ja hyvää jatkoa sun syysprojektin lopettamiselle, asiathan pitää tehä loppuun niin siitävaankun stalkkaat mua niin kauan kun haluut mut tee se salassa.

aamen

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottaisin nyt ettet yllytä mua olemaan suurempi uhka sulle kun mitä sä luulet.
ja joo varmistan et lopetan tän mun syysprojektin

alluluuu kirjoitti...

älä sit ota sitä silleen et yllytän sua, sun käsityksestähän se kiinni on :)

Anonyymi kirjoitti...

ootko jotenki pakkomielteinen jatkamaan tätä ikuisuuksiin?!

alluluuu kirjoitti...

hohhohoho pakkomielteissä sä taidat kyl viedä aika äkkii sen ykköspaikan...
ja iha btw mä en puhuis iha ikuisuudesta

Anonyymi kirjoitti...

mikset voi vaan lopettaa jo? rauhottua ja jatkaa elämääs

alluluuu kirjoitti...

varmaa sä tuut kehottaa mua lopettamaan ja rauhottumaan sen jälkeen ku oot kertonu et stalkkaat mua kaupungilla ja hakkeroit mun mesekeskusteluja ja kyyläät mua jossain facebookissa?
et varmaa pakkomielteiseltä kyyläämiseltäs oo huomannu että

mäki oon ihminen ja yhtä hämmentyvä ja tunteellisesti muuten samanlainen ku muutkin vaikka oisin sun mielestä VITTU KUINKA ERITYINEN JA ERILAINEN tahansa

Anonyymi kirjoitti...

hmm aivan. sori.
en oikeestaan ees ajatellu tai silleen et oon ollu ihan kauheen ahdistava, sori oikeesti. ei ois pitäny kertoo. eihän kukaan vaikka kuinka erityinen olis nii ois voinu ottaa ihan normaalisti tällästä toimintaa :D joo okei ei jatketa tätä enään.

alluluuu kirjoitti...

joo ei jatketa :>

Anonyymi kirjoitti...

hyvät jatkot sulle, kaikkee hyvää :)

alluluuu kirjoitti...

samoin (:

Anonyymi kirjoitti...

(ha!ha! tiesin et sun pitää KUITENKi olla se joka sanoo viimesen sanan, oli se sit mikä tahansa!:D)

alluluuu kirjoitti...

joo, mä jatkan tätä oikeesti niin kauan ku oon sanonu viimesen sanan, ja toivon et se ois sit tässä.

Anonyymi kirjoitti...

okei, olkoon se sit seuraava sun sanomises sit viimenen sana.

alluluuu kirjoitti...

no mitävittua oikeesti VIIMENEN SANA ON TÄMÄ eikä yhtää enää sulta

Anonyymi kirjoitti...

:) okei

alluluuu kirjoitti...

mee ny vittuu oikeest :Dddddd

Anonyymi kirjoitti...

okei TÄÄ on oikeesti mun viimenen :D venähti vähän. tää on viimenen, lupaan

alluluuu kirjoitti...

sietää ollakki.

Anonyymi kirjoitti...

Yep eikös ois aika jo selvittää kuka tää on eiköhän tommonen oo niin helppoo saada kiinni. Kerta se on noin varomaton jos itekkin lähtis jahtiin mukaan niin taitaa tulla moralle käyttöä. ;D

alluluuu kirjoitti...

:--------D sää ja sun moras

petra kirjoitti...

ja mitäköhän vittua oikeesti :D:D ihme hulluja näkyy jokapuolella olevan eikä missää oo enää turvas

Anonyymi kirjoitti...

citalopram london united kingdom pharmacy http://sundrugstore.net/products/arava.htm independence blue cross specialty pharmacy