tiistai 18. tammikuuta 2011

regardé maman! il ya un papillon!

osaan ranskaa!1 osaanko? Je ne sais pas. (?) en tiiä tost kirjotuksest mut oon alkanu vähitellen muistaa noit ala-asteella opittuja lauseita ja sanoja (: kieliopista ei hajuakaan mut osaan ton lisäks vielä esitellä itteni ja kertoo mistä tuun ja toimia turistina, kysyä tietä ja kysyä ''mikä se on'' ja kysellä toisen henkilöllisyyttä ja kertoo mieltymiksistä.


oon tänää tosi laimee. väsyttää ja mikään ei siis mikään voi innostaa ja ei tee mieli olla mitenkää eikä missään.
ärsyttää tosi monet jutut ja en haluu mennä kemiantunnille huomenna eikä mulloo mitään sellasii kivoja vaatteitakaan mitä ois kiva pukee aamulla ja sit ärsyttää olla ihan kokomustis joka ikinen päivä ja jossain kaulahuivis ja paksuna ja lyhyttukkasena ku kaikki muut äh jootää aihe on niin kuultu et ei enää

sit ottaa päähän ku jätän joitain asioita niin paljon epähuomioon oikeesti ja unohtelen tärkeitä tavaroita käsittämättömiin paikkoihin ja sanon epähuomiossa asioita joita en haluu sanoo etten ois väärinymmärretty ja unohdan peittää joitaki epäsopivia vihasen olosia tunteita.
ja oon jättäny myös totaalisesti huomioimatta et kuinka paljon tietoo mä jaan itestäni ihan-kenelle-vaan. jätän kaikkii unipäiväkirjoja ja päiväkirjoja lojumaan yöpöydälle tyyliin avonaisina ja jätän kaikenlaisii kansioita ja piirroksia johonki pöydälle, ja mikä pahinta, googlasin mun nimen ja järkytyin et must saa sitäki kautta aivan liikaa tietoo ja sielt löytyy jotain mun ikivanhoi myspace sivuja ja tän blogin merkintöjä ja kaikkii lehtijudui yms. ja kuvahaustki heti ekat neljä kuvaa on mun. vähä jees hei
 ja sit viel et mun facebook seinä on aina ihan avoimena tyyliin kaikille kavereille ja en ees tiiä ketkä noist kuudest ja puolesta sadasta kaverist näkee ne ja sit sielt tuleeki kaikkee kaverien siskoja jotka lukee mun 'vähä olin kännis uuveen' -merkintöjä ja luulee mua ongelmanuoreks... joo no pitää ehk alkaa olla erittäin tarkka kaiken kanssa.

tän merkinnän myötä mul tuli tarve tehä ees jotain. nyt pitää saada tuntee voitontunnetta aiheuttamalla jollekkin tappio, mielellään fyysisen tuskan kautta... nahistella jonku kans, ja nipistää niin kovaa et se toinen vinkasee ja on sillee ''kauhee... au... sattuuu.. ei tarvii kiduttaa... vammanen'' ja ei enää tee mitää ja sit jää voittaneeks... tai sit tekee mieli olla niin epätoivonen ettei itkusta tuu loppuu ja sit se loppu tuleeki ja on hyvä olla ainaki koko loppuviikon (:

lisää tekstiä. mullon ekaa kertaa elämäs nyt vähän niinku vauvakuume.. ei sellanen et haluun katella jotain pehmeetä löysää kaljuu olentoo vaan sellanen et haluun jälkeläisen. sellasen et tietää et se on ollu osa sua ja sit se ois kaunis lapsi ja älykäs... ja sen vois viedä puistoon ja kattoo ku se leikkii ja on sellanen ''mun tyttö on aina ollu vähän erilainen kun muut lapset'' ja haluun kattoo ku mun jälkeläinen kasvaa ja varttuu.
  ja sit toinen juttu, rakastan identtisii kaksosia. tänää just opin vast kunnol et mitä eroo niil on tavallisiin kaksosiin ja must identtiset on aivan ihania. ne voi käytännössä lukee toistensa ajatuksia ja täydentää lauseita ja ne on niin osa toisiaan mut silti eri ihmiset.

ja ois niin monta (oikeestaan yks) asia mitä haluisin sanoo mut menettäisin mun itsekunnioituksen kokonaan myöntämällä et mun itsetunto on vajonnu niin alas ja empä usko et kukaan teistä harvasta jaksais lukee mitää yhyy vittu oon sitä ja tätä -shaibaa

sit viel yks juttu! :

Anonyymi sanoi...
siis emmä tiiä mikä osa tai silleen mut vaikutat jotenki karulta ja tunteettomalta. ehkä vähän myös pinnalliselta kaikkien noiden laihdutusjuttujen takii ja 'pitää olla kaunis' juttujen takii. sä tunnut yrittävän olla täydellinen ja haalia elämääs vaan täydellistä hipovia asioita ja ihmisiä jotka on lähimpänä täydellisyyttä.
vihaat rumia ja läskejä etkä varmaan ikinä haluis epäsuosittua huonosti pukeutuvaa ja rumaa kaveria vierelles?
ja sit ku puhut jostain kiduttamis- ja tappojutuista ja katastrofeista ja kauheista tapahtumista ku ne ois maailman luonnollsin ja mukavin asia. ihanku mikään ei ois sulle pyhää.
ehkä tälläset asiat on yks syy miks sua saatetaan vihata tai vastaus sun kysymykseen siitä et miksei sulloo ollu poikaystäviä, ei kukaan haluu sadistista ja tollasta tyttöö.

hmm.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuka kehtaa väittää sua tollaseks mitä toi anonyymi sanoo? vittu et joku osaa olla vähä älynen ku tulkitsee sua jos on saanu tollasen käsityksen. en mäkään sua kummemmin tunne mut toi ei todellakaan sinä.
ehkä toi ihminen on ite vaan niin stereotypioita noudattava et ei jätä mitään tulkitsemisen varaan vaa on sitä mieltä et suositut, osaavat ja kauniit tytöt on pinnallisia ja turhamaisia ja ei ota muuta maailmaa huomioon.

jos meillä kaikilla ihmisillä ois yhtä laaja ajattelutapa ku sulla niin kaikki vois olla sovusoinnussa toistensa kanssa eikä ois näit idiottei joiden päähän ei vaan mahdu.

alluluuu kirjoitti...

mm. kiva et oot ite eri mieltä ja kerroit sen mut harmi ettet yhtään piristä mua nyt...

Anonyymi kirjoitti...

pakko tähän sellasta sanoa että miks toi ensimmäinen anonyymi rupee heti väittämään että ton kommentin laittanut on stereotypioita noudattava ja tommonen yms. ja se ihminen ei varmaan tosiaankaan ole. ja allu toi kommentti on iteasiassa aika totta. ja en ihmettele myöskään sitä että miks jotkut tän blogin perusteella ajattelee että oot jotenki häiriintynyt ja sairas, jos en sua tuntis nii tän perusteella tosiaanki miettisin silleen itsekin. kukaan ns. "normaali" ei ajattelis koskaan ristiinaulitsevansa naisia takapihalleensa vaikka elämä menis kuinka perseelleen ja kiduttavansa muita. ja se on totta että sä tunnut haalivan tota täydellisyyttä, siis toi kommentti oli niin asiaa. en saanu tätä mun kommenttia kuulostamaan mitenkään viisaalta tai hyvältä mutta toivottavsti ymmärsit ees jotenkuten mun asian.

alluluuu kirjoitti...

mjoo mua ei kauheesti oikeesti kiinnosta et oonko jonku mielestä häiriintyny tai sairas vaan lähinnä ne perustelut siihen. määritelkää normaali ja epähäiriintyny ihminen sit ennenku alatte väittämään toista häiriintyneeks?

Anonyymi kirjoitti...

no siis väitätkö ettei se sun mielestä oo epänormaalia ja häiriintynyttä sanoa että ristiinnaulitsee ihmisiä takapihalleen ja kiduttaa niitä ja pistää ne katselemaan vielä, yms tommoset jutut? siis toi on häiriintyneen ihmisen käytöstä, ja tommosen ajatteleminenkaan ei oo mitenkään ok, jos on vielä tosissaan. ei oo okei tappaa lajitovereitaan turhaan. siis niin, sä et mun mielestä ole mitenkään sairas vaan tän blogin perusteella saattaa tulla tommonen käsitys. ja kyllä nyt kaikki suurinpiirtein tajuaa mikä on normaali ihminen ei siihen tarvita mitään määrittelyjä.

Anonyymi kirjoitti...

sori en mitenkää liity tähän teijän kauheeseen väittelyyn nyt mut sen verran sanon et vittu te kaikki muut olette tylsiä!
allu on ihan seinähullu ja sen näkee jo varmaan livenä sen silmistäki ja vähintää sen jutuista, mut mitä siitä? oikeesti parhaat ihmiset on just niit ketkä ei piittaa ja joil on aina vähän joku vinksahtanu silleen et syntyy.. no mielenkiintosia ajatuksia ja juttuja. jos te pystyisitte oikeesti olemaan vähän vähemmän ahdasmielisiä niin teille vois olla ihan okei et on olemassa muitakin kun niitä normaaleja tylsiä harmaahiiriä.

alluluuu kirjoitti...

anonyymi 1. en väitä, miks luulet et väitän? sä oletat liikaa asioita, Sä oot asettunu yhteiskunnan alaiseks en mä.
jos laki sanoo että nää ja nää asiat on väärin, miks ne sillon oikeestaan ois väärin?
häiriintynytkö on sun mielestä sitä mitä vähemmistö on? sellasta mikä poikkeaa odotuksista? kenties?
miksei naisten ristiinnaulitsemisen hetkellinen ajatus ois ok?
kaikilla ihmisillähän on välillä esim alitajunnassa mitä kauheimpia ajatuksia, vituttaako sua siis se et mä julkistin ne netissä vai mikä sun ongelma nyt on

anonyymi 2. :>

Anonyymi kirjoitti...

mä luulen että sä oikeesti ymmärsit mitä mä tulin sulle sanomaan, miks täytyy tehä tästä heti näin vaikeeta ja että ajattelen noin mitä nyt tohon laitoit.ei, mun mielestä häiriintynyt ei oo heti vähemmistö tai se mikä poikkeaa odotuksista ja ei, mua ei vituta eikä mulla ole mitään ongelmaa tai mitään sitä vastaan mitä sä tänne kirjottelet, kunhan tulin sanomaan. mä en ees vaivaudu vastaamaan noihin sun juttuihis, oikeesti. MUN mielestä ois ihan hyvä ajatella ees jotain asioita vähän yksinkertasemmin eikä pistää tommosia kysymyksiä heti tulemaan, mutta jos niin asian näet että täytyy niin mikäs siinä sitten.

ja sitä vielä että miks heti jos joku tulee laittamaan tälläsiä asioita tänne kun mä, niin ajatellaan et ihminen on ahdasmielinen ja tylsä ja harmaahiiri ja suppee.

alluluuu kirjoitti...

mä tääs luulen et sä luulet siinä tapauksessa väärin. joo, osaan ajatella yksinkertasesti mut miks tekisin niin ku nyt tekee mieli ajatella eriTtäin monimutkasesti?
mikä oli sun pointti -kunhan tulla sanomaan-? kai sulla nyt joku taka-ajatus oli? jakaisit sen mun kans :(
ja älä sä multa kysy et miks joku ajattelee et oot harmaahiiri tai ahdasmielinen tylsimys tai jotenki suppee, mä kun sitä en tiedä.

alluluuu kirjoitti...

kyl mä oikeesti tajusin miks oot sitä mieltä ettei jotkut mun ajatukset oo normaaleja mut oon vaan ihan käsittämättömän turhautunu siihen et teiän pitää väkisinki antaa mun ymmärtää etten ois tervetullu tähän yhteiskuntaan tälläsenä. jos tekin pystytte ajattelemaan yksinkertasesti, kai te tajuutte et tuntematta mua, tää ois saattanu aiheuttaa mulle mielipahaa. jos se oli kuitenki tarkotus, niin valitsitte mielipahan tuottamiseen iiiiiiiihan väärän tavan. (:

Anonyymi kirjoitti...

se ei ollut kehotus että sun täytyy ajatella yksinkertaisemmin, ajattele niin vaikeesti kun ite haluat vaan ei se muhun tai kehenkään muuhun vaikuta. ja taka-ajatuksia en omista vaan mulla on pakkomielteenä tulla sanomaan tänne jotain ja viedä sun aikaas jos mua häirii joku täällä, eihän se kiellettyä ole.

ja noh, kunhan OLETIN että voisit tietää???!

Anonyymi kirjoitti...

en tiedä muista yrittääkö ne väkisin antaa sun ymmärtää noin, tai sitten sä ymmärrät väärin. ja mielipahan aiheuttaminen ei ollu tarkoitus, ja en usko että näistä kommenteista se sulle tuliskaan

ja tä oli viimenen.

alluluuu kirjoitti...

vai olikooo? kehotan: lakkaa tästä lähtien olettamasta mun kohalla mitään, tosin en tiiä kuinka paljon oot mun itteni kaa just tekemisissä et kannattaako sun... ku oot näes anonyymi enkä tiiä sun henkilöllisyyttä (onneks? harmiks?)

mut anywayssssss oot älykkäin näistä kaikista anonyymeistä. oot päässy jyvälle...

Anonyymi kirjoitti...

musta tuntuu et enimmäkseen ulkopuoliset on antanu sulle vaan liian negatiivisen sävystä kritiikkiä eikä oo tarkottanu vaan kiusata sua, ne ei oo vaan kaikissa asioissa samaa mieltä ja on yrittäny keksii jonkun järkevän selityksen kaikkeen mitä sanot(aika inhimillistä mutta ajoittain turhaa). esim. joku ruma ihminen vois tuntee ittensä välillä sun juttuja lukiessa viel enemmän epähyväksytyks (vähän niinku sä nyt ku luet noita valituksii). ne on kertonu miltä niistä tuntuu(vaikka sua ei ehkä kiinnosta) ja miltä sä vaikutat tän blogin perusteella. kaikki on vetäny hätiköityjä johtopäätöksiä, sä voit vielä (ehkä?) jotenkin näyttää et niiden ei ois kannattanu ja et ne oli ihan väärässä.

kenenkään ei oo kyllä pakko lukea sun juttuja, ja sun ei tarvii miettii mitä muut sanoo sulle jos sä et halua. ..mut kyl mä vähän omalla kohallani tollasta palautetta miettisin ja itsetutkiskelisin ja miettisin vähän vielä lisää(no luultavasti sä oot tehny niin) että onko nois jutuis perää, näänkö itessäni tommosen ihmisen ees jotenkin tai annanko oikeesti tommosen kuvan? ja jos toteaisin et ei, mä en oo tollanen niin voisin jatkaa rauhassa kaikkee eteenpäin. ehkä viel sanoisin sit kaikille et tää on väärinkäsitystä ja vaik sori et jos oon antanu teijän ymmärtää itteni väärin ja oon antanu sellasen _kuvan_ mikä ei oo oikeesti minä. jos huomaisin et oon jotenkin jossain määrin ihan hirvee niin kyl yrittäisin muuttuu paremmaks ihmiseks. mut mä en usko et sun kohalla on kyse siitä..

alluluuu kirjoitti...

no kyl mä oon varmasti miettiny sitä mut en vaan voi löytää itestäni hirveetä ihmistä mun ajatusten perusteella. voi myös johtuu siitä että ihminen ei vaan voi nähä itteensä samalla tavalla ku muut näkee... en oo tehny kenellekkään syyttä mitään vaan oon vaan antanu ilmi jonku muiden mielestä hämmentävän ja paheellisen ajatuksen ihmiskunnasta ja en vaan jaksa/haluu valehdella jos en oikeesti oo vaikka sitä mieltä että kyl ihminen voi olla ihansuperkaunis vaik se oiski tukeva ja 190 senttinen nainen. ja ne ei jotenki sulata sitä.
mut mä en kyl hei alkais ihan anteeks pyytelee itteeni tai muiden ominaisuutta käsittää väärin

mut en aio sanoo että teiän ei sit tarvii vierailla tääl blogis jos ottaa aivoon ja on pakko aukoo. tehkää mikä teiän täytyy. jos se on teiän pakkomielle, tarve tai hauskanpitotapa ihan sama mut mä aattelin kuitenki jättää tän jutun tähän koska mul tulee paljon tähdellisempiäkin kommentteja ja sellasii mist ei etukäteen tiedä et mitä niis lukee...