torstai 20. tammikuuta 2011

omistettu kaikille lukutaitoisille

ajatelkaa asiat ensin loppuun, ennenku alatte aukomaan kantojanne, jos teil ei oo mitään muuta perusteluu ku tyyliin ''koska niin se vaan on.'' ei sit kannata lähtee väittelee mistään oikeista ja vääristä.

kestäkää toiset ihmiset, olkaa niin vittuuntuneita kun ikinä haluutte ja puhukaa niin paljon paskaa kun haluutte (niin mäki teen) mut älkää alkako tosissanne neuvomaan (ellei kyseinen henkilö oo teiän lapsi) mitä muiden pitäis muuttaa itessään tai ajattelussaan.

ihmisiä on paaljon erilaisia, keskenään enemmän ja vähemmän erilaisia. jos ette kykene ymmärtämään teistä itestänne enemmän poikkeavia niin aloittakaa toisen analysoiminen vasta kun kykenette ymmärtämään.

joitakin ohutpintaisia tai yhteiskunnan asettamiin oikeaan ja väärään sekä normaaliin ja friikkiin perustuviin kantoihin juurtuneita ihmisiä on näköjään lähiaikoina pöyristyttäny mun suorat tulkinnat mun ajatuksista. ihmiset hei, te ette voi väittää ettäi teiän mielessä pyörii alinomaa vaan terveitä ja loogisia ajatuksia? ja jos tohon sanoo että 'empä niin oo väittänytkään' niin joo, mut sit se ois sitä kun pata soimaa kattilaa eiks niin? ja jos esitätte jatkokysymyksiä että miks niin ei sit sais tehä, niin tottakai niin saa tehä mut se on jotenki tosi turhaa ja mitätöntä.

tiede ei todista mitään, mitään ei voi todistaa, vai voiko? mitä tarkottaa totuus?

miksi unista tai pään sisällä olevista tapahtumista väitetään ettei ne oo todellisia? ai koska kukaan muu ei näe niitä? on paljon muitakin asioita mitä kukaan muu ei näe, mut nekin on todellisia.

mitä pahaa on pyrkiä täydellisyyteen, olla hyvä? eiks ihminen lajina just yritä olla hyvä, ehkä paras? sen pitäis olla meillä verissä.

eheeeeei, tän jutun tarkotus ei ollu 'hyväksykää erilaiset, älkää aukoko kenellekkään, antakaa ihmisten olla' vaan se että älkää tulko jakelemaan palautetta ''mitä voisit parantaa itsessäsi, jotta olisit parempi ihminen''

mä en voi todellakaa sanoo et ärsyttäville ihmisille vittuileminen yms ois jotenki väärin ja turhaa. mä ite teen lähinnä just niinku tunnen oikeeks enkä väkisin tukahduttais mun haluu mennä lohkasemaan jotain koleeta toisen johonki esim blogiin. mä oisin varmaan tehny itelleniki aika samalla tavalla jos oisin joku muu. jos se helpottaa meiän oloa, niin ollaan vitun ilkeitä tai ainakin yritetään. jos ei, nii kannatti ainakin kokeilla.

mitkään näistä imperatiivimuodossa tehdyistä lauseista, virkkeistä tai lausekkeista ei kuitenkaan välttämättä ollu käskyjä mitä minä oi ylhäinen pinnallisuuden ja turhamaisuuden sekä täydellisyyden tavoittelun ja täydellisyyden ympärillehaalimisen perikuvana oon jakanu. ihan vaan neuvoja joita en jaksa muotoilla uudestaan.

odotan kevättä, kuten varmaan monet muutkin. i h a n a a et aurinko alkaa paistaa enemmän, tänään oli mahtava sää. mun elämä on aika mallillaan mitäs nyt aina ei mee putkeen mut tänää ainaki meni vaikka mulle ragetaan liian pikkuasioista ja talvee on jäljellä viel miljoona vuotta ja oon edelleen liian tukeva oma itseni...

tää on niitä päiviä kun satunnaisesti ihminen uskoo ihmeisiin. te tiiätte sen tunteen ku toivo syttyy!
okei, te tiiätte sen tunteen ku toivo ei enää oo joku haalee kipinä jossain kynnen alla vaan lämmittää suuresti sielua keskiruumiin kohdalla ja tekee maailmasta paremman paikan elää itselleen (: se tunne ku hymyilyttää, ihan syyttä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vau. en osaa sanoo muuta. oot extremely amazing

alluluuu kirjoitti...

mukava kuulla

Anonyymi kirjoitti...

oot hieno ihminen sillee et näköjään pystyt olemaan onnellinen vaik täs blogis käytiin just hirvee sota siitä et ootko jotenki häiriintyny vai et :D ja sait aika ilkeitäkin kommentteja ja viel anonyymeiltä. mul ei ainakaa mikää toivo syttyis ihan tollasen jälkeen :D

alluluuu kirjoitti...

no totaaa.... tää blogi ei oo LÄHESKÄÄN niin iso osa mun elämää et se kauheesti yksinään vaikuttais kommentteineenpäivineen mun mielentilaan :D mut kiva jos pidät mua jotenki hienona :DDd