sunnuntai 16. tammikuuta 2011

mut mieli tanssii vaan lambadaa

hmm joku pyys esittelyä mun normipäivästä, tässä vähän normisunnuntaisettiä
en hirveesti selosta eri vaiheita mun päivästä mut kerron nyt sit näiden kuvien myötä jotain

hmm no yleensä ku tälläsenä mitääntekemättömänä sunnuntaiaamuna herään nii ekana lillun vähän aikaa koneella tai katon frendien tuottarei tai joskus ehkä jonku kevyen leffanki.
(tänää katoin bridget jones -elämä jatkuu ja totesin taas kerran et ne leffat on niin epämiellyttäviä munmielestä. ensinnäkin se bridget on niin helllvetin oksettava läski rumilus ja tunari ja sitä ei jaksa kattoo ja se valitsee aina väärän miehen... )
sit teen läksyt jos on ja jos huvittaa ja täs on kuva tasan kakssataa vuotta vanhasta painoksesta mitä lueskelen tonne venäjäntunneille. toi teksti on aivan käsittämättömän epäselkeetä ja sanat ihan muinaisia.

meikitön aamusilmä.

sit harvoin normaalisti lähen minnekkään muualle ku salille sunnuntaina mut tänää olin ailankaa.
tässä vähän mun (ja ailan?) päivän ensimmäistä ateriaa... (jäätelö...)
tää alempi kuva on munmielest jotenki pelottava...

sit täs on jotain aika perus säätöö missä mä otan ailasta heilahtaneita kuvia?
ja tiedoks jos joku ei tiiä et aila ei normaalisti näytä tältä eikä kato kieroon ja tee vammaisilmeitä...

sit lähettiin dösällä ailalle ojamolle ja käytiin lidlis ostaa vähä herkkuu ja mentii ailan uuteen sänkyyn leikkii videokameralla ja kuuntelee raappanaa. siin se päivä meneeki...

lol teempä kivemman jutun jostain vähä erikoisemmasta päivästä joskus. ehkä videoo tai jotain
ootan huomista ihan sikanaaaaa!!!(?) 8-3 koulua ja noin 3h kuvista jonka jälkeen kasa läksyjä ja nukkumaan. ootan siltiii ja aattelin viettää hauskan päivän (:


kun uni ei tuuuuu

ps. keski-ikäisten huumori...: mullei oo mitään muuta päällepantavaa ku farkut :(( -äiti  -no minä?! -iskä

pps.  tiiän et toi on kauheen rumaa ku noi jotkut kuvat on keskenää erikokosia mut en jaksa ja osaa säätää nii tarkkaan et niist sit tulis samankokosii... älkää luulko et toi näyttää mun mielest ihan tavalliselta.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hukun sun silmään

alluluuu kirjoitti...

tee se (:

Anonyymi kirjoitti...

ooks aatellu hakevas stagee mukaa? (:

alluluuu kirjoitti...

een mä :D

Anonyymi kirjoitti...

sun käsitys elämästä ja arkipäivän asioista on jotenki vääristyny tai sellanen... tavallaan kieroutunu. ihan ku oisit kasvanu jossain keskiajalla tai komerossa

alluluuu kirjoitti...

mikä osa mus viestittää sulle sellasen kuvan

Anonyymi kirjoitti...

heiii tee formspring?

alluluuu kirjoitti...

njäääemmää varmaa oikee näääh

Anonyymi kirjoitti...

siis emmä tiiä mikä osa tai silleen mut vaikutat jotenki karulta ja tunteettomalta. ehkä vähän myös pinnalliselta kaikkien noiden laihdutusjuttujen takii ja 'pitää olla kaunis' juttujen takii. sä tunnut yrittävän olla täydellinen ja haalia elämääs vaan täydellistä hipovia asioita ja ihmisiä jotka on lähimpänä täydellisyyttä.
vihaat rumia ja läskejä etkä varmaan ikinä haluis epäsuosittua huonosti pukeutuvaa ja rumaa kaveria vierelles?
ja sit ku puhut jostain kiduttamis- ja tappojutuista ja katastrofeista ja kauheista tapahtumista ku ne ois maailman luonnollsin ja mukavin asia. ihanku mikään ei ois sulle pyhää.
ehkä tälläset asiat on yks syy miks sua saatetaan vihata tai vastaus sun kysymykseen siitä et miksei sulloo ollu poikaystäviä, ei kukaan haluu sadistista ja tollasta tyttöö.

Anonyymi kirjoitti...

et sä musta oo kieroutunu tai sairas. musta sun arvomailmas on vaa vääristyny ja perustuu vaa niin pinnallisii asioihin ja tollasii yleisii median ja yhteiskunnan asettamiin paineisiin et tulee semmonen olo et meet helposti sen kaiken mukana. toivottavasti varttuessas tajuut mitkä asiat merkkaa oikeesti enemmän kuin esim. laihuus ja et on tärkeempää et ihmiset on sisäisesti hyviä ku et on sairaan kaunis. susta saa helposti sen kuvan et vaadit läheisiltä ihmisiltä kauheesti, et esim. pitää olla kaunis,laiha ja moitteeton ihminen et kelpaa sulle edes kaveriks. et kai hirveesti keskity (ainakaan täällä) ihmisten positiivisiin luonteenpiirteisiin vaan enemmänki negatiivisiin. siit tulee semmonen olo ettet arvosta hyvää luonnetta/hyviä luonteenpiirteitä tai hyväntahtosuutta.

alluluuu kirjoitti...

mun päässä surisee nyt varmaan miljoona kysymystä, esitän muutaman tähän sulle:
1. mitä vittua?
2. mitä hel vettiä?
3. kuka olet?
4. ootsä saanu must tollasen käsityksen hengaamal mun kaa, vai ootko ''kuullu juttuu'' tai vetäny johtopäätökset?
5. ootsä oikeesti niin tekopyhä, että väität ettet ikinä ite välitä ulkonäöstäs ja kauneudesta?

6. mitä pahaa on kauneudessa ja sen tavoittelussa?
7. ootko tyhmä vai ootsä oikeesti tätä mieltä vai onks sulle opetettu et kauneus ja turhamaisuus on pahe?
8. ja sun ahdasmielisyyskö ei sit oo mitenkään paha asia?
9. mitä pahaa on pyrkii täydellisyyteen?
10. miks oletat et mä vihaan rumia ja läskejä? ai siks etten ite haluu olla sellanen?
11. ja miks oletat et katon mun kaverit sen perusteella et onks ne mun mielest viehättävää sorttia?
12. suljetko siis omat silmäs kaikelta maailman pahuudelta? kiduttamiselta ja katastrofeilta? onks ne sulle jotenki tabuja aiheita? joo en tosiaan tiedä susta mut mä voin ainaki ihan avoimesti tiedostaa ja ilmaista tietoisuuteni siitä et maailmassa on pahaa ja kidutusta ja noita sun tappojuttujas ja ne kuuluu tänne yhtä lailla kun kaikki muukin.
13. ja nää on siis sun mielestä syitä vihata jotain ihmistä?
14. ja syitä miks musta tulee vanhapiika?
15. edelleen ihmettelen, ootsä jotenki suppee tai ahdasmielinen? vai oikeesti vaan niin käsittämättömän tyhmä? tai sellanen et lokeroit ihmisiä?
16. mä oon paha ja pinnallinen ja pinnallisuus on pahasta?

hmm. jos ees tietäisin kuka oot nii ois ehkä vähän helpompi käsittää sun sielunmaailmaa. oon aika varma etten oikeesti tunne sua, etkä säkään näköjään mua. jollain tavalla oon tosi hämilläni et joku ees viitsii tulla analysoimaan tosissaan enneku yhtään tuntee.

onnittelut vielä loppuun, pidän sua tällä hetkellä daijuimpana ihmisenä ketä tunnen, toivottavasti korjaat tilanteen...

ja neuvo vielä ihan lopuks: avarra mieltä, tutustu. mieti, kaikilla tasoilla ja eri näkökulmista. ei kannata vaan poimia jotain asioita ja muodostaa niistä vedenpitävää kokonaisuutta ja tulla sit kertomaan mulle et kuka oon.

Anonyymi kirjoitti...

hmm.. oonko oikeessat et ton anonyymin mielestä et saa poikaystävää koska oot jotai muutaki kun ei mitää-miettivä, ahdasmielinen ja kun et elä jossain maailamassa missä kaikki on hyvin ja sulje silmiäs pahuudelta.
ja mä oon sitä mieltä et on helponpi saada joku vastakkaisen sukupuolen yksilö kiinnostumaan ja ihailemaan sua jos välität esim just ulkonäöstä. ja uskon et ihmiset kiinnostuu just sellasist ihmisistä jotka kattoo maailmaa monista eri näkökulmista ja omaa mielipiteitä. ite ainaki mielummin tutustun tälläsiin henkilöihin et voisin kuulla toisiakin mieteitä ja avartaa mun näkökulmaa. ja semmoset jotka ei haluu just kuulla kenenkään muitten maailman katsomusta vaan haluu elää vaan jossain omassa suppeessa maailmassa en usko et tommoset jätkät saa tyttöystävää, eikä sellasia haluta eikä niihin kiinnostuta. jos sä ano ite tykkäät sellasista ihmisistä, ei allu välttämättä tykkää.
ja sit vielä en usko et kovin moni haluu sellastaakaan tyttöö et 'oon ruma ja läski, voisin meikata ja laihduttaa ja ehostaa itteäni viehättävämmäksi, mut en tee sitä koska se ois pinnallista ja mussa on monia hyviä puolia jotka ei vaan ilmenny päälleppäin' ihminen on vaan sellanen eläin et yleensä ulkonäköön ihastutaan ja se on ainakin yks vaikuttava tekijä jonka takii haluu tutustuu ihmiseen, ja sit ku tutustuu nii voi löytää toisesta sen sisäisen kauneuden.
JA tota en ymmärrä mitä pahaa on pykiä täydellisyyteen?! sehän on kaikkein luonnollisin asia, mun mielestä sellaset ihmiset on enemmän häiriintyneitä jotka ei haluu parantaa itteään millään tavalla ja antaa vaa kaiken rappeutuu ja kuka haluis olla mieluummin huonompi eikä parempi?

tässä vähän mun mietteitä asiasta enkä todellakaan väitä et nää jutut pätee kaikessa ja kaikessa tapauksissa.

alluluuu kirjoitti...

fine mä en jaksa enää tapella kenenkää kuka ei viitti ees sanoo nimeensä jossain blogin kommenttikentässä. oon vitun pinnallinen ja yhteiskunnallinen ja sellanen, no kaikkee mitä te väitätte.
ehkä oli maailman isoin virhe perustaa tää blogi koska luulen et must on saatu ihan vitusti erilainen käsitys, ja sit oon alkanu epäilee itekki itteeni. ja tää blogi antaa kenelle vaan mahdollisuuden aukoo mulle päätään anonyyminä ja en ois ikinä uskonu et sanon tän mut voitit(te). tää blogi ja sen tyhmät anonyymit on vieny lähiaikoina mun viimesetki itsekunnioituksen ja itsetunnon rippeet ja mus on sentään sen verran ihmistyyttä myöntämään en mäkään en kestä kaikkee ja toivottavasti säki/tekin tajuut(te) et ei voi kun odottaa millon romahdan totaalisesti kaiken negatiivisen palautteen alla. ja älkää nyt tulko vittu huutamaan että sun pitää kestää.
mitäpä jos en kestä näin paljoo kritiikkiä joka vitun ilmansuunnasta ja asioista mihin oon koskaan sekaantunu?
ja pyydän myös et kun oot(te) kerran alottanukki anonyyminä nii älkää ikinä tulko kertoo mulle henkilöllisyyttä(nne) koska en oikeesti enää haluu tietää.
ja vielä, oon ihan vitun pahoillani ja surullinen ja hämilläni siitä kuinka luopio oon ja en ikinä kenellekkään hyvä jne jne

sama kun viimeisin anonyymi kirjoitti...

tos mun kommentissa ei ollu minkään laista kritiikkiä sulle ? sori jos ymmärsit väärin. ja kaikki kritiikki siinä oli tolle ylemmälle anonyymille, pääosin kommentoin sen kommenttia.

alluluuu kirjoitti...

joo emmä sulle mitää

näppäimistö kirjoitti...

älä ota tota jonkun sanomaa seurusteluun viittaavaa juttua tosissaan koska se ei oo totta. voit olla esim. ylpee siitä ettet oo harrastanu mitää turhaa poikien vaihteluu ku sukkia tai semmosta et oot vaa sen 'seurustelee'-leiman takii yhessä vaikket ees oikeesti kovinkaa tykkäis. ja sä et myöskään varmaan oo liian helppo vaan sus on ees jotain mihin tutustuu! enkä usko et sä alottaisit hätiköityä epätoivosta seurustelua ennen ku ees oot tutustunu johonkin (:. itsekunnioituskin sulta vaikuttaa löytyvän (toisin kuin monilta nykyajan sun ikäsiltä tytöiltä) ja se on superhyvä juttu. kaikki mitä sanon saattaa kuulostaa kliseiseltä ja semmoselta lol uskooko joku oikeesti tommoseen ja nää sanat ei välttämättä lämmitä sun mieltä, mutta, hyvää kannattaa odottaa ja joku päivä joku tykkää susta niin paljon et tahtoo nähdä vaivaa et oppis tuntee sut kunnolla ja ymmärtämään sua (: semmonen poika on sun arvonen !

ps. tolle anonyymille; sähän oot niin hyvä arvostelemaan ja lokeroimaan ihmisiä tolleen ja jos allu on sun mielestä niin helvetin sadistinen ja sairas ihminen niin sunhan on varmaan helppo välittää sille joku yhtä sadistinen ja sairas poikaystävä. älä yleistä ettei _kukaan_ muka haluis 'sadistista ja tollasta tyttöö' elikkä tyttöö jota sä et vaan ymmärrä. ehkä toinen samankaltanen kato vois ymmärtää alluu nii sit voisit olla huoletta, nimittäi sun ei tarvis ainakaa ees yrittää ymmärtää.

alluluuu kirjoitti...

(:(: