maanantai 10. tammikuuta 2011

A million ways to spend your time

You say Lady Gaga, I say The Doors
You say Hannah Montana, I say The Rolling Stones
You say Owl City, I say Led Zeppelin
You say Jonas Brothers, I say The Beatles
You say Justin Bieber, I say Queen
You say Taylor Swift, I say AC/DC
95% of teens these days listen to the same crappy pop over and over again. If you're one of the 5% who still listens to real music, thumb this up, then copy & paste it to at least five videos. Don't let rock n roll die.

vihaan näit, miks jotkut rokkikuninkaat ois ainoita oikeita musiikkityylejä? mitä vikaa on mahtavassa ja erikoisessa performanssitaiteilija lady gagassa?
tosiassa itekkin valitsen noista kaikista mieluummin ton toisen vaihtoehdon mut tällänen on vaan jotenki niin ankeeta.
 eihän tällästä tarvii tietenkää ihan 100% tosissaan ottaa mut tää viittaa sellasiin ihmisiin jotka jaksaa jatkuvasti kiistellä siitä mikä on oikeeta musiikkia ja mikä ei. hei maailma menee eteenpäin ihmiset!? ei me eletä ikuisesti 60-80 luvulla? tottakai john lennon oli mahtava mut nää alkaa olla historiaa, mitä pahaa on olla kuuntelematta historiallisia teoksia? ei se rock 'n' roll mihinkään kuole vaikkei se oiskaan ainoo oikee musiikkilaji.
jotkut haluu vaan elää nykyajassa ja kuunnella nrj hittilistojen bilemusaa. (itse elän mieluummin historiassa♥) justin bieberin musiikki on ihan yhtä oikeeta musiikkia kun queenkin. justin on vaan menevämpää ja sellasta diskompaa ja kuulostaa tytömmältä ja on vuodelta 2010. älkää jaksakooooo

tästä pääseekin kätevästi aiheeseen että miks mulle ja monelle on opetettu joskus et ''mielipideasioista ei käy kiistelemään'' ?
tottakai mielipide asioista käy kiistelemään, jääks paljon valinnanvaraa? faktoistako sit kiistellä? sehän menis vaan sellaseks EI juuuuuuu EI juuuuuuu. ja sit joo vittu katotaa netist hähä olin oikees luuseri
toisaalta miks pitäis kiistellä? mut jos pitää nii mun mielest mieluummin mielipideasioista kun faktoista...

ja sit viel muutama ihan päätön päiväkodissa oppimani elämänohje
''syö ruokas, afrikassa lapset ei välttämättä saa ollenkaan ruokaa'' siis nään tossa oikeesti yhtä paljon järkee kun sanois et syö ruokas, me ostettiin uus tulostin.
se että lapset afrikassa ei saa ruokaa ei mitenkää oo saanu mua motivoitumaan pahan ruoan syömiseen. ai et pitäis olla kiitollinen et mulla on ruokaa? mitä miks? miten köyhät lapset liittyy siihen wtf oikeesti.
   ja sit ''älä ota ruokaa jos et syö kaikkea, ruokaa ei saa heittää roskiin. mieti lapset afrikassa ei saa ruokaa ollenkaan'' miten taas lapset afrikassa liittyy mun ruokailuun? ja jos otan ruokaa vaan sen verran kun syön nii lähetetäänkö ne roskiin heittämättömät ruoat sit afrikkaan lapsille? ne menee joka tapauksessa roskiin... miks ne ei vois mennä mun lautasen kautta roskiin?

       ****

joo luulen etten selvii elossa täst jaksosta. yks ainoo maanantaipäivä ja oon neljän tunnin jälkeen 100% valmis lähtee himaan. mikäs siin sit bilsan tuntien jälkeen hengaa enkuntunnilla ja matikan tuplatunnilla.
+ oon innoissani menos huomenna harjulle hiihtää kello kahdeksan aamulla ♥

tulis jo viikonloppu u uuuu pääsee näkee vanhoi kavereit ekaa kertaa 10 0000 vuoteen ja Nukkumaan.
mul taitaa olla ikuinen ja kyltymätön unen ja epätodellisuuden tarve....

Oh tell me where your freedom lies
The streets are fields that never die
Deliver me from reasons why
You'd rather cry, I'd rather fly

the doors - crystal ship

joo aattelin sit tunkasta näit mun päivän biisejä täst lähtien varmaan kaikkiin juttuihin koska opin just et miten sen saa tollaseks ohueks ääniraidaks vaa ja nää on tosi kätsyi jos joku oikeesti viittis kuunnella ♥

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikset ns ''mainosta'' tätä blogii missään facebookissa tai galleriassa? sul ei oo mitää linkkii ja tosi harva tietää täst blogista.
tää on ihan älyttömän hyvä blogi ja ihmisten pitäis tietää tästä. oot mahtava, tsemppiä kouluun, tottakai sä jaksat, sussa on ainesta :)

alluluuu kirjoitti...

nooo emmätiiä tulee ihan sairaantyhmä fiilis jos rupeen linkkailee tätä johonki statukseen tms. mut kiitos (:

Anonyymi kirjoitti...

btw miten jaksat laittaa jotkut piilarit ja tekoripset joka aamu?

alluluuu kirjoitti...

en ymmärrä miks sul on sellanen käsitys et käytän tekoripsiä joka aamu? sanoisin että käytän niitä kerran kuussa jos mul on aamulla aikaa... ja piilareiden laittoprosessiin menee joka aamu korkeintaan se 10 sek. et ei se kauheesti jaksamista vaadi... :Dd
oot hämärä

Anonyymi kirjoitti...

hohooo luulin et käytät tekoripsii ihan everyday, näyttää siltä ainaki koulussa tms :DDd sori oon kämmäri

alluluuu kirjoitti...

heee ei se mitään:D vähä harhanen luulo tosin...