torstai 13. tammikuuta 2011

I feel you in my bones


the winylsin soft... olin unohtanu et tää on tosi hyvä

jos olisin silleen poikkeava et kasvaisin 230 cm pitkäks niin mä en tekis elettäkään sopeutuakseni yhteiskuntaan sellasena... katoin vähä aikaa sit jotai  4D - jättiläiset ohjelmaa jos oli joku lontoolainen 228 cm pitkä poika ja se sano ''yritän vaan sopeutua ja kulkee kumarassa et oisin lyhyempi'' hei se on silti yli 2 metrinen?
mä pistäisin ihan överiks sellasena ja tekisin itestäni kunnon taruolennon... käyttäisin jotain pitkää viittaa ja oisin niin pelottava ja epämiellyttävä ja vakoilisin ihmisiä ja pelottelisin.... jos oisin katkera nii tekisin tuhmia kaikille kauniille sopivan kokosille tytöille. en todellakaan murhais niitä vaan tekisin vaan jotain kamalaa ja jäisin historiaan ja kukaan ei koskaan sais mua kiinni.

ja ihan vaan infona et osaatte odottaa... jos mulle joskus tapahtuu jotain ylitsepääsemättömän kauheeta. joku tappaa mun sukulaiset ja rakkaat tai ne kuolee ja jään yksin ja tunnen etten pääse siitä mitenkään yli ja en osaa enää rakastaa, niin alan kauheeks ja moraalittomaks. vaihan henkilöllisyyden ja teen itestäni kuuluisan mun katkerilla tempuilla..
alan nitomaan ihmisten silmiä kiinni ja liikun tiejyrällä ja ristiinnaulitsen naisia mun takapihalle ja pakotan kattelemaan kidutusta ja nöyryytän kaikkia ja sit päästän ne vapaaks ja vaihan aluetta ja lopulta lähen kuoleman matkaan kun oon umpikujassa... huom. näin tuskin tulee tapahtumaan mut on hyvä olla varasuunnitelma jos tapahtuu jotain...odottamatonta, mielipahaa aiheuttavaa.
kaikella konkreettisellahan voi tappaa... voiko?

vihdoin muuten keksin et mikä on paha ja mitä pahuus tarkottaa mulle.
en voi käsittää ihmisiä jotka pelkää kuolemaa. tai en käsitä et mitä osaa ne siinä pelkää? kipua? vai sitä sen jälkeistä kun on kuollu.... mut sitä en vaan ymmärrä et miten joku luulee että kuoleman jälkeen enää tuntis et on kuollu tai sitä olemattomuutta ja elottomuutta.
okei kyl ymmärrän sitä pelkoo mut on vaan kivaa käyttää ilmaisua 'en ymmärrä' koska mua itteeni ottaa päähän jos joku on sillee et ÖÖ EN TAJUU.
oon tänään taas vähä kostorintamalla mut se on ihan okei.

   ootan kuolemista... must tuntuu et se on niin kivaa! jos miettii kuinka kivaa nukahtaminen on nii kuoleminen sen rinnalla on ihan mahtavaa... jos vaikka kituu ensin ja sit on just siinä pisteessä et ihan just kuolee. sit ei enää oo. ei missään. ja kaikki mitä on koskaan haalinu päähänsä ja kaikki ajtukset, luonne ja kaikki mistä oma persoona on rakentunu vaan katoaa eikä tuu koskaan enää takas, kukaan ei tuu ikinä olemaan niiku sä.
kaikki muistot mitkä oli yksinomaa sun on ihan tiessään. kukaan ei välttämättä ikinä saa tietää jotain asiaa susta.. ei ikinä.
 mut kuoleminen on viimenen kokemus mitä saan kokea. en voi jälkeenpäin enää muistella sitä. mut siihen asti voin haalia kaikkia muita kokemuksia vaan sen takii et voisin tuntee viime hetkellä eläneeni rikkaan elämän.
ja kauhein tapa kuolla ois kuolla nukkuessa, ensin nukahtaa ja sit ei vaan enää herääkkään. toivottavasti en kuole nukkuessa :(


René Aubry - salento, tää on kiva biisi minkä löysin yks päivä stereomoodist ja en toistaseks oo kyllästyny

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sä oot sairas.

alluluuu kirjoitti...

joo välillä tosiaan liikkuu tota flunssaa sun muuta joka sit joskus tarttuu muhunki

Anonyymi kirjoitti...

:D:D:DDD oot hauska

alluluuu kirjoitti...

kiva et oot sitä mieltä (:

hansski kirjoitti...

outoo et ootat kuolemaa :o pelotat mua. toi kuulostaa jopa pahemmalta ku ihmisten itsemurhapuheet, et haluut kuolla vaan sen tunteen takii :o
oot vähän häiriintyny, ei pahalla :D

alluluuu kirjoitti...

mitä miks ootte tota mieltä :D mun mielest kuoleminen on ihan normaalii ja on ihan fine odottaa sitä enkä käsitä millä tavalla pelotan puhumalla tälläsiä?
hmm häiriintynytki vielä... voi teitä miten te hämmentyisittekään jos kirjottaisin tänne kaiken mitä kelaan, kaikki pahimmatki jutut. oivoi

Anonyymi kirjoitti...

siis mitä ihmettä. en tajuu mitä sairasta tai häiriintynyttä ihmiset näkee tossa. kuoleminenhan on just vähä niinku kaiken huipentuma.

alluluuu kirjoitti...

niiii! tyhmii

Anonyymi kirjoitti...

miks pelätä kuolemaa ku se tulee kuitenki kaikille eteen ja sen jälkee ei enää voi ajatella ja pelätä tai miettii et olipas kamalaa. en nää tos mitää häiriintynyttä.....

alluluuu kirjoitti...

en mäkää

Anonyymi kirjoitti...

sun tekstit on hienoja ja laittaa aattelemaan. tääkin aaaa

alluluuu kirjoitti...

jeeee kiitti! jotain positiivistaki välil

pesäpallomaila kirjoitti...

oon aina ollu sillee et mitä ihmettä ja et en ikin vois kuunnella mitää piano/klassist/kautta tollast musaa mitä löytyy sun mp3 syövereist millonkaa muullioi ku nukkumaa mennes ja oon aina ollu sitä mieltä et se on ehdottomast vaan uni musaa mut nyt oon kuunnelu tota alempaa biisii iha sika mont kertaa ja ihan fiiliksis ja se on ihanaaaaaaaaaa !

alluluuu kirjoitti...

;)

vera kirjoitti...

oon niin samaa mieltä et mikä siin kuolemas oikeen pelottaa , sehä on jokasella edessä eikä sitä voi mitenkään estää.. ei oo kivaa kuolla jossain onnettomuuudessa tai sillee mut joskus vanhana ni sitte on eläny jo tarpeeks kauan ja silleen oon samaa mieltä ku sä (=

alluluuu kirjoitti...

niiimpä