torstai 6. tammikuuta 2011

elämä

noniiin mullon ihan sairaan tylsää joten teen tälläsen kuvapohjaisen kertomuksen mun elämästä ja sellasista sen eri vaiheista ja sit kans mainitsen jotain mun villityksiä... täst tulee kaikkien aikojen pisin postaus.

    jooo eli täs mä oon vauva ja tos on mun veli (toni) ja tos toisessa oon jotain ööh ehkä alle 3... yksvuotiaana myös tutustuin mun tän hetken parhaaseen kaveriin ailaan. ja sit muutettii moskovaan

    
ja näis mä oon jotain 4v? oltiin just ainaki tultu takas suomeen.

  ja täs mä oon joku 5-6v (ja mun hiukset oli keltaset....?) tän ikäsenä äiti luuli huomaavansa mussa jotain erityisiä piirtämisen lahjoja ja alotin kuviksen jota harrastan edelleen. sit oon harrastanu oikeesti miljoonia erilaisia harrastuksia kuten ratsastus, baletti, karate, uiminen, muut erilaiset tanssit ja vaikka mitä.


    ja näis mä oon 8 ja 9 vuotiaana

   ja täs on vasemmalta oikeelle 1. mun veli, 2. ja 3. jotain saksalaisia pikkuserkkuja, 4. mun puolalainen    serkku Joanna, 5. ei oo sukuu ja edessä on meiksi paksuna ja kamalan valkosena ja sit toi pinkkipaitanen on mun serkun kamala siskopuoli Dominique (se yritti kerran hukuttaa mut :--Dd)

sit seuraavista vuosista ku olin jotain 9-11v ei oo kuvia koska poistin ne joskus koska olin mielestäni nii ruma ja läski...... mut sillon ku alotin nelosluokan muutettiin kuitenki ojamolta keskusteaan ja vaihdoin koulua ja sopeuduin hyvin.
ja sit joskus 2008 kevään ja kesän kuvat (kun olin vitosella ja vitosen ja kutosen välinen kesä) on kaikki vanhalla koneella :(  

ja näilt mun noloilta rokkivuosilta on valitettavasti vaan jäljellä joku lehtikuva koska ne on kaikki mun vanhalla rikkinäisellä koneella. mut joskus 12 vuotiaana aloin kuuntelee negativee ja sitä kautta kaikkii kasaribändejä ja hanoi rocksia ja olin ihan vitun roK jne. ja sain stadista paljon kavereita ja hengailin siellä ja kävin paljon keikoilla (lähinnä hanoin) ja sit mun ehdoton uratoive oli olla rokkitähti ja olin päällystäny mun huoneen seinät kaikilla mahdollisilla bret michaelsin, mike monroen, jonne aaronin ja nikki sixxin kuvilla ja idolien innoittamana kokeilin myös ensikertaa päihteitä. ja sillon myös tutustuin mun hyviin kavereihin elinaan ja lauraan :)
ainiiin ja perustettiin myös bändi.......onneks meil ei ollu nimee eikä muutenkaa keretty esiintymään tai mitään mut harjoteltiin  mun kaverin saran (kuvassa oikeella) autotallissa ja kaavailtiin meiän menestystä.


ja nää kuvat on jostain 09 keväältä ku olin alkanu normalisoituu. tos ekas kuvas leikin vähän nancy spungenii jota sillon rakastin ihan suunnattomasti. toi toka kuva on ihan älyttmön huonolaatunen mut antaa olla. mun suurin villitys kesällä oli sit marilyn monroe.

nää kuvat on jostain 09 kesältä ja toi keskimmäinen on 09 syksyn alusta. tos viimeses kuvas munkaa on mun entinen luokkakaveri jane.
sit seiskan alussa aloin kuuntelee tosi paljon laajemmin musiikkia ja mun kaveripiiri myös laajeni ja aloin taas olee vähä nolo. sit alotin kans pianonsoiton ja aloin myös laulamaan koulun bändissä. se oli jotain kamalan kuulosinta ikinä mut jostainhan se piti alottaa... 
JOO ja sit pääsin lohjalaiseen tuomas törmin säveltämään ja päivi seleniuksen ohjaamaan musikaaliin you and me. olin ihan kikseis ku pääsin SEN koe-esiintymisen perusteella sinne. sit sain sieltä noin 40 uutta tuttavaa joista joku 10 on säilyny ihan nykyäänki kavereina.


  nää kuvat on jostain 09 lokakuulta ku mul oli vähä aikaa punaset hiukset.


 
sit joskus marraskuus 09 olin ruskeehiuksinen ja mun elämässä ei tapahtunu mitäääään mainitsemisen arvoista, muutakun että meil oli niitä musikaaliharjotuksia ihan aika tiheesti ja se alko edistyy ja mun elämä oli musikaaliharkoissa. tällöin mun suurin villitys oli michael jackson.

sit alkuvuonna 2010 värjäsin taas blondit hiukset ja musikaali oli entistä enemmän mun elämä ja sen ensi-ilta oli 31.12.
nää on 2010 tammikuult  

 tää on jostain 2010 helmikuulta.


 kuten myös nämä. tähän aikaan musikaali oli just loppunu ja olin ihan hämillään et mitä mä teen ku en osannu olla enää ilman niit harkkoja. tällöin mun villitys oli johnny depp ja katoin suurimman osan sen leffoista yms ja kävin vaan koulua ja elämä vaan oli, ilman mitään erityisiä käänteitä yms.

  nää kaikki on jostain maaliskuu-huhtikuu ajalta. mun villitys oli edelleen johnny depp ja mun elämässä ei vielkään ollu mitään erityistä.

tää on vapulta

ja tää on joskus keväällä. toi on mun kokonaan omatekemä naamari ja niitä onki kans tullu tehtyä muutama mut osan oon heittäny roskiin koska ne ei miellyttäny joskus (?)

ja tää on joskus toukokuussa ysienpäivänä

 ja tää on kans jostain loppukeväästä kun tultiin ailankaa jostain juulin bileistä...

tää on kesäkuun alussa tai toukokuun lopussa. täst eteenpäin dokasin varmaan joka vklp koko kesän ja parhaimmillaan 3 kertaa viikossa ihan jonnekki kesäloman loppuun....

tää on alkukesällä

kuten myös tää.. (käveltiin elinan, ailan ja laurankaa jonnekki siuntioon?)

tää on juhannuksena otettu (ennen juhannusta mun hiukset oli viikon punaset)sit nää on kesältä kans joltain viikonlopulta.

kuten myös tämä... tais olla rantajameista ja noi ihmiset on jotain totaalisen randomeita...

sit jossain täs välis kesää kun oli musen keikka josku 19.7 sniikattii ailankaa sinne. ilman lippuja ja ilman rahaa vaan aidanraosta ja kaikkien systeemien läpi johonki kuudentee riviin.


tää on jo sit loppukesää varmaan. kesä oli kaikenkaikkiaan aika humalainen mut kiva kuitenki (:


  sit olinki lontoos loppukesästä jne. loppukesällä aloin myös maalaamaan kangaskasseja joita on nyt jo varmaan 30 joista osa on saavuttanu vähän suosiotakin
sit tuli syksy ja alkusyksyn viikonloppuina jatku ne kesän meiningit ja sit vaivuinki jo ihan syksyfiiliksiin ja aloin kirjottaa tätä blogii ja olin myös lopettanu pianotunnit koska ne ei mahtunu aikatauluun mut sit soitin aina pianoa kotona ja olin harvoin missään.
sit tutustuin paremmin luokkakavereihin ja tinosta tuli mun yks parhaista kavereista ja sit värjäsin kans hiukset vaaleenruskeiks ja hmm mitä muuta ainii meil oli yökoulu.

ja sit esiinnyttiin kolmatta kertaa koulun bändinkaa bänditapahtumas ja meni ihan kivassssti (:
ainii ja katoin kaikki frendien tuottarit 3 kertaa eli se tais olla mun villitys..

sit syksylt ei hirveesti oo muita kuvia koska en omistanu kameraa ja silleen. mut enimmäkseen hengasin vaan ailankaa ja kävin harrastuksis ja luin paljon kirjoja, jotain yli 40 koko syksyn aikana...

sit tuli joulu ja sain kameran ja sit uusivuosi josta en oo laittanu viel kuvii joten nyt siis.jooo eli uusvuosikin meni tosi kivasti. ja tällä hetkellä mun villitys on harry potter (lähinnä kirjat)

ja täs on eiliseltä pari talvista kuvaa. ♥

huhuuuuuu tein tätä ikuisuuden varmaaan. moikka.


9 kommenttia:

fart kirjoitti...

noi kuvat mis sul on ruskeet hiukset on -ihan mielettömän- kauniita ja !!!!!!!!!!!!!!!!!! hehee mun kala syö hiekkaaa
AINII ja oon lukenu sun blogii ja miettiny jo pitkään tätä. mut päätin tehä sulle runon.. tä on tosi vaikee julkasta ja aika nolooki.. mut täs se tulee:
mun kala syö hiekkaa ja aamulla sulla on hikka.
joo kiitos ku sain sanoo tän.. oon kirjottanu tota runoo oikeesti niin pitkää ja ahertanu sen äärellä monta monta yötä ku en oo saanu unta.

Esmis kirjoitti...

minkä ikänen oot ? (=

alluluuu kirjoitti...

fart: aila mä oikeesti arvostan sun panosta. kiitos.

esmis: 96. sä?

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus =) tee joku sellanen joskus et lukijat saa kysyy sult tyylii ihanmitä vaan kysymyksii ja sit vastaat niihin jossain erillises postauksessa.
(tietty ite päätät et mihin vastaat tms)

Anonyymi kirjoitti...

tää oli ihanananaana postaus :)
Olet tosi kaunis !

alluluuu kirjoitti...

anonyymi 1: toi on kans kiva ehdotus ja toteutankin sen ehkä mielelläni mut tulee vaan tosi tyhmä olo ja sellanen et luulen et oon joku isoki bloginimi ja mullon paljon faneja joiden kysymyksiin vastaan.
ja kun mullon kuitenki vaan se 7 ''virallista'' lukijaa mut jos tulis tarpeeks kunnollisia kysymyksiä nii voin harkita (:

anonyymi 2: kiiitos (:

Anonyymi kirjoitti...

näytät tos yhes kuvas ihan vitusti nancyltä!
oot kiinnostava ihminen (:

Anonyymi kirjoitti...

tykkäsin eniten sun tost marilyn tai rokkari tyylist =)

Anonyymi kirjoitti...

mikset näytä enää tolta? oot nykyää vitun sairaan näkönen ja lihonukki iha kamalasti.