sunnuntai 12. joulukuuta 2010

shrek

luin tänään mun koko irc-gallerian päiväkirjan läpi (kaikki merkinnät vuodelta 2010) ja totesin et ajat on tosiaankin muuttunu, ja minä. kesällä ja keväällä ja vähän alkusyksylläki mul oli aina menoo ja seikkalua jos jonkinmoisessa porukoissa ja paikoissa ja aina oli jotain sanottavaa edellisillasta. nykyään mä vaan mainitsen parille luokkakaverille koulun vessassa et kuinka me tapeltiin ja kynsittiin toisiamme ailankans ja oltiin sotajalalla ja sit maattiin mun lattialla ja nosteltiin baarijakkaraa ja syötiin karkkia........
mut ehkä se johtuu vaa tästä talvesta ja syksystä.

nojoo täähän ei siis oikeestaan lainkaan ollu mun asia tänää vaan se että kuinka mahtavaa ois jos mulla ois kaksoisolento.
se menis välillä kouluun mun puolesta et mä voisin jäädä kotiin nukkuu ja unelmoimaan ja se osais kaiken ihan hyvin ja vois tehdä kaikki kokeet ja muut et mun ei tarviis oikeesti potee näin järkyttävää stressiä matikankokeesta, ruotsinkokeesta ja biologian pistarista. ne on pieniä asioita mut ette käsitä kuin paljon mieluummin lukisin aamusta iltaan jotain ihanaa fantasiaa ja epätodellista humpuukia ja vajoisin uneen jossa näen ja koen jatko-osan sille kirjalle, kun istuisin illat pitkät pöydän ääressä lukemassa matikan kaavoja.
 ja nyt tiiän et mun todistuksen keskiarvo on laskenu ainakin vähän, veikkaisin et johonki 8.8/8.9. mut oon kai ihan okei sen asian kanssa koska tiiän et mullon jotain parempaa. en haluu tuhlaa mun elämää oikeesti pakonomaiseen pänttäämiseen jos se tuottaa jatkuvaa tuskaa.
inhoon määräaikoja ja päivämääriä, viimesiä palautuspäiviä sun muita. vaikka mun pitäis kirjottaa joku ihana tarina taikametsästä niin sekään ei luonnistu kun sanotaan että se pitää palauttaa kuukauden sisällä.
kaikki mistä pidän muuttuu kidutukseks jos mua yritetään ohjailla. mun elämä tulee olemaan todella vaikeeta mut mä teen jotain ansaitakseni leipäni, ja haluisin et tulevaisuudessa inhottavimmat asiat mitä teen tulee olemaan jotain tyyliin laskujen maksamista määräaikaan mennessä.

näääh ompas mun blogi tylsä, kaikki merkinnät on liian samanlaisia. oispa mulla kamera jonka tuotoksilla täydentää näitä tekstejä.

                                         kuin paljon mä oikeesti haluisinki nyt vaihtaa maisemaa...2 kommenttia:

Esmis kirjoitti...

sun blogi on kaikkee muuta kun tylsä ! on mielenkiintosta kuulla aina vähän erilaisempia mielipiteitä, eikä sellasia jaarituksia ! =)

alluluuu kirjoitti...

aijaaa (: kiva kuulla!