sunnuntai 26. joulukuuta 2010

hmm tekee mieli taas kirjottaa tänne ja nyt jos joskus mullei oo mitään asiaalol

  ajatelkaa et mitä jos ufot oliski oikeesti niinku valtion juttuja.. kun ihmiset kertoo että ne näki lentäviä lautasia ja joitakin on muka siepattu sellaseen, jos ne on oikeesti vaikka USAn hallituksen koneistoa. ja niissä tehään tutkimuksia joita ei muuten oikeesti pystyis tekemään koska se ois moraalisesti NIIN väärin. ja ihmisille tehtäis kaikkee mihin kukaan ei vapaaehtosesti suostuis, joten niitä siepataan. miks muuten jotkut toiset eliöt ihan jostain toiselta planeetalta kaukaa mein aurinkokunnan ulkopuolelta tajuis rakentaa lentävän aluksen just samoista materiaaleista kun mekin? (niinku metalleista yms) ja miks jonkun toisen planeetan eliöt ois rakenteeltaan niin samankaltasia olentoja ja siis sellasia vesipohjasia ihmisenmuotosia eliöitä... se vaikuttaa niin epätodennäköseltä.
mun teoria on kaukaa haettu mut en nää syitä miksei se ois periaatteessa mahdollinen.


kuvia...

rakastan lomaa.
en tiiä mitä mulle oikeesti käy tammikuussa ku pitää palata kouluun. oon nyt jo saanu ihan täyden annostuksen talvee ja mun puolesta lumi vois alkaa sulaa heti uuudenvuoden jälkeen mutJES se pysyy kiinteenä ja lähtemättömänä vielä kaks kuukautta ja sit vast alkaa se loskanen paskasää kun tulee itsemurhaolo pelkästään ikkunasta ulos kattomalla.
  ja sit tulee miljoonat kokeet 3. jaksossa ja sit itkuu ja vääntöö huonoista numeroista ja vaikka mistä.
voi mä niin ootan kun peruskoulu loppuu. ei sillä etteikö koulussa ois kivaa, näkee ain kavereita ja meillon aina hauskaa mut mä vaan vedän joka kerta ihan mielettömät stressit ku saadaan jakso- ja välitodistukset.
ette ois halunnu nähä mua joulujuhlan jälkeen kun itkin puolpäivää mun todistusta jonka keskiarvo oli 9.1 ja keväällä se oli 9.2. oikeestaan itkin sitä musannumeroo joka oli 8. mä oikeesti luulin et sain 9 koska oon tehny töitä nii älyttömästi siel tunneilla ja vapaa-ajallaki ja tuntu jotenkin niin epäreilulta saada sellanen numero kun mietin miten oon uhrannu aikaa ja jättäny väliin muita harrastuksia ja tunteja joidenkin musajuttujen takii. ei sillä ettäkö elämä joskus ois reilua mut opettajien ainakin pitäis olla ihan tasapuolisia.

mut nyt ilo irti lomasta!!!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tykkään sun blogista ja tavasta kirjottaa näit juttuja. saat kaiken kuullostaa jotenki mielenkiintoselt vaik ne on vaa osa sun elämää. Välillä mua vaan häiritsee se kuinka paljon sä yleistätä. esim. et lihavat ois rumii ja rumat ja lihavat ei osais mitää ja ne olis epäsosiaalisii ja epäsuosittuin. eihän se niin mee eihän. se on hienoo et sul on omii tollasii mielipiteit mut toivoisin et joskus pysähtyisit miettii ja tutkii niit pikkasen tarkemmin. et onks ne vaa jotai pintaa. mut muuten keep going sus on ainesta (:

alluluuu kirjoitti...

kiitoskiiitos mut en muista oikeesti kertaakaan sanoneeni et rumat ja lihavat ei osais mitään tai jotain sen tapasta? yleistän aika paljon kyl oikeesti asioita ja noita pinnallisia juttuja ennemminkin silleen et mun mielestä laihat ja kauniit on aina parempia silleen yleisesti vaan. jos on kaks ihmistä jotka osaa kummatkin laulaa ihan täydellisen yhtä hyvin ja pitäis valita parempi niin mun mieleen vaan tulee ensimmäisenä se kumpi on kauniimpi ja täydellisemmän muotonen.
ja mä oon miettiny, keskustellu ja pysähtyny ennenku kirjotan tänne asioita, oikeesti. mut mun näkemykset saattaa vaan kuulostaa hirmu karuilta tai jotain...
(paitsi en tiiä meinaatko et yleisesti mun koko olemusta et yleistän silleen irl ja keskustellessa ja muuta, vai vaan täällä blogissa? tosielämässä ja keskustellessa yleistän ja puhun ihan hitosti mitä sattuu ja saatan vaan täräyttää suoran mielipiteen että lihavat on rumia ja ei osaa mitään yms)

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogi on oikeesti tosi mielenkiintonen. Kun satuin tänne, luin kaikki tekstit läpi ja sä oot ihastuttavan voimaa antava ihminen. Tai siis sun tekstit pistää itsekkin miettimään ja saa mut ajattelemaan paljo monipuolisemmin ja oon tajunnu oikeesti tän illan aikana monta monta monta juttua ja kiitos sinä ihana jatka vain samaan malliin kirjoittamista!

alluluuu kirjoitti...

kiitos (:

Anonyymi kirjoitti...

ompa lyhyt kuontalo