maanantai 29. marraskuuta 2010

(:

jaajaaaa nyt on sellane fiilis et vois heittää tänne jotai kivaa tai vähemmän kivaa mut en oikee keksi mitä keksis....

oon miettiny et kuka oon ja millanen oon ihmisenä. oon päässy perille aika hyvin, tiiän mun omat heikkoudet ja vahvuudet ja se auttaa mua toimimaan ja elämään tän kaiken keskellä. oon aika monipuolinen silleen et mullon monta puolta jotka seurasta ja tilanteesta riippuen käännän tavallaan aina päällimmäiseks, kaikilla on silleen.
tällä hetkellä en muuttais luonteessani yhtään mitään, paitsi en tiiä onks se luonteessa vai jossain ruumiissa mut ärsyttää et itken niin helposti ja niin monesta asiasta.
vaikka mun mieli on taisteluvalmiina sanomaan tai laittamaan vastaan nii liikaa energiaa kuluu siihen et taistelen kyyneleitä vastaan, ei siinä muuten mitää pahaa mut se heikentää mun mahdollisuuksia sanaharkan voittamiseen. (mun pitää melkeen aina voittaa) ja jos alan itkee nii näytän et oon heikko ja se antaa myös usein käsityksen et oon pahastunu tai loukattu......se ei välttämättä oo sitä, en tiiä. mut helpoiten itken puhtaasta raivosta ja vihasta ja sit epätoivosta ja surusta sit onnesta ja sit kivusta ja paineista. jos mulle ollaan kohtuuttomia nii koen sen uhkauksena ja se saa mut suuttumaan ja sit itkettää. mut oon tunteellinen ja kaikki ei oikeesti ymmärrä sitä et silmistä tuleva vesi voi olla muutaki ku masennusta, epätoivoa ja surua.

mut kyl mä sit yhtälailla osaan olla ilonenki ja voin tulla todella iloseks siitä et tiiän et joku odottaa mua tai mun seuraa, tai siitä et tiiän oikeesti et joku välittää. seki saa mut ihan vaa iloseks et käy kirjastossa ja siel on just varmaa kaikki kirjat mitä oon halunnukki lainaa ja lukee. tai se et tiiän et äiti ja iskä on kummatki kotona ku tuun koulusta ja et ruokapöydällä on kynttilöitä ja äiti on siivonnu. tai sellaset et se jonka halusitki ottavan sut huomioon, laittaa vaan jonku kommentin blogiin tyyliin. pienet kivat asiat voi piristää varmaan kurjintaki päivää.

mietin aina paljon asioita ja muodostan niistä omia näkemyksiä. mut yks asia jota en toistaiseks oo osannu mitenkää tulkita on ihmisen tunteet. tai energia kahden elollisen välillä. esim ku oma kisu näkee sut koulun jälkeen ja kattoo pyöreillä silmillä nii se tietää et se oot sä. ja se tulee hakee hellyyttä ja rakkautta ja rapsutteluja illalla just sulta, se on nii ihmeellistä. tietty se on oppinu niin, mut ne joilla on oma lemmikki varmasti tietää miltä tuntuu rakastaa sitä. ja ne myös rakastaa omistajiaan.
 tai jotkut muut ihmisten väliset tunteet esim rakkaus, jotenki niin käsittämätöntä. tai ihastus, miten ympärillä olevan toisen ihmisen läsnäolo saa omassa ruumiissa aikaan jotain muutoksia, miten? tai viha ja suru? kun ihminen jostain syystä tuntee jotain tunnetta nii sen silmistä tulee kyyneleitä, ja niitä ei pysty kunnolla hallitsemaan, miksi? mun päässä on yks ajatus kaikesta, ihan kaikesta. mut sitä on niin mahdoton selittää, täysin mahdoton.

mun tekis mieli kirjottaa nyt myös jotain mun omaan elämään liittyviä sellasii kuulumisia, siis oikeesti kuulumisia eikä vaan et kuuluu hyvää kiitos. mut en vaan voi koska en tiiä ketkä näit lukioiden lisäks mahtaa lukee tai vilkuilla nii en vaa voi tehä niin. jotkut asiat vaan kannattaa pitää salaisuutena, ja nyt tuntuu sopivalta olla kertomatta liikoja.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

pian on joulu, kiva : >

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jostain syystä tää blogimerkintä sai hymyn mun huulille. =)

alluluuu kirjoitti...

jeee ihanaa :)