sunnuntai 26. syyskuuta 2010

huomaa se mitä muut eivät huomaa niin tiedät mitä muut eivät tiedä


aluks on  pakko kauhistella tän lastenohjelman sairautta ja tätä vois melkee kutsuu brutaaliks noiden eläinten katseesta ja olemuksesta päätellen. hyi saakeli oikeesti voisko olla oksettavampaa ku morson ja aasin hämärä hiljanen mökki keskellä eimitään. ja näissäkään ei oo mitään ideaa ja ymmärrän hitlerin logistiikka holokaustin suhteenki paremmin ku tän tekijän mahdollista ajatuksenkulkua

hitleristä puheen ollen vois päästä tän päivän aiheeseen ja siitä edelleen liukua toistaiseksi tuntemattomiin aihepiireihin. ja täs vaihees kirjotusta pidin tauon jonka aikana menetin totaalisesti mun inspiksen tohon hitler aiheeseen mut en kuitenkaan vaivaudu pyyhkimään tota alotusta pois. (?)
mut sitä vaan et hitlerin holokausti oli yks niistä ihmistenvähentämisjutuista koska maailmassa on liikaa ihmisiä tuhoomassa tätä planeettaa ja täyttämässä ja käyttämässä hengitysilmaa nii luonto vaan vähentää ihmisiä niiku nykyäänki kaikenmaailman katastrofeilla ja muilla. en meinaa sillä et ois joku jumala tai jotain, mun näkökulmasta asiat vaan on niinku kuuluuki ja menee miten menee. onko millään ees perustaa?
vai onks kaikki vaan menny niikun ne on? tapahtuuks kaikki vaan tyyliin summamutikassa ja mitensattuu ja et mitään ei suunnitella?

nojoo oikeesti ihan sama mulle en jaksa sillee enään kelaa niin paljon noit maailmanmenoteorioita koska tajusin et kaikkee ei tarvii saada, osaa tai tietää.
tyyliin nykyään pystyn unohtaa hetkessä kun kaverit ei kerro mistä on kyse ja jos tuntuu siltä et on ihan älyttömän tärkeetä just nyt saada tietää jotain nii kyl saan sen asian tietooni jos haluun.
tai kaikkeen ei vaan tarvii tietää, tehä, osaa ja saada ja se on ihan okei nyt

ja just nyt on sellanen vaihe (taas vaihteeks) elämästä/vuodesta/kuusta/viikosta että en kykene päättää mitään enkä todellakaan ees haluu päättää enkä haluu solmii enkä sitoo enkä luvata mun elämässä mitään koska en jaksa kelaa niitä asioita.
vitsi ku en viitsi kirjottaa tänne henkilökohtasia asioita mun elämästä sillee yleisestí koska tätä ois helpompi tajuu, mut joo sen puoleen ne asiat pysyköön poissa ulkomaailmalta

kelasin tänään metrossa matkalla itiksestä keskustaan kun oltiin yhessä kohassa maanpäällä, sitä mitä kerran yks nainen kerto mulle ja parille kaverille metrossa. se oli sellanen nuori ja ihan normaali ja kehu ekaks mun tyylii ja jaariteltii siin jotain ja sit se alko puhuu siitä miten upee maailma on ja että kivennäisvesi lasissa on jotain niin kaunista ja upeeta ja mullistavan hienoo, kuittailtiin sen puheet vaan jollain tekohymyllä ja nyökkäyksellä ja päiviteltiin sit keskenämme et vittu se oli pimahtanu ihminen ja ihan vitun outo.
ei, vaan se oli kelannu ja huomannu. ite en pidä kivennäisvettä niinä hienoimpina asioina täällä mut miten saatoinki olla niin..... okei joo elämän aikana oppii paljon kaikkee ja oon oppinu sen päivän jälkeen kaikkee ja tietty mun käsitykset ja näkemykset on muokkaantunu.
ja ärsyttää yleisesti ihmisissä sellanen ÖÖÖ MITÄVITTUU!!!! -asenne.
siis on seki tapa reagoida tuntemattomiin asioihin tai asioihin mitä ei ymmärrä tai käsitä tai ei oo kelannu mut niin.
niiku se et miks vitus kuuntelet tota musaa, miks peset koulussa hampaita, mitä vitun hienoo tos on, vittu ei täs oo mitää järkee, vittu oot pimee, vittu mitä ideaa on soittaa perjantai iltana pianoo, miks vitus pitää juosta koulun liikas vittu juokse ite horo, vittu sitä ja tätä
no just vittu siks

ja sit on paljon ihmisii joiden elämäntapa on mulle niin käsittämätön, tai siis en tunne kaikkia niitä ketä mielessäni tuomitsen mut karhunkin elämäntyyli on mulle läheisempi ja ymmärrettävämpi ku joidenki vaikka luokkakavereiden. ei sillä et välittäisin elää vaan ihmisten kans joiden elämänkäsitys on samanlainen ku mun.

nyt en jaksa enää selittää elämisestä koska muuten tulee ihan liikaa tekstii ellei sitä jo nyt oo

mut sit keksin tänään kans jotain minkä aion toteuttaa joskus, laitan jonkun ihanan yhteishenkisen ja hyvää mieltä nostavan biisin soimaan kokonaiselle kaupungille jotenki. silleen et se kuuluu jostain isoista kajareista ja kaikuu ja kaikki kuulee sen lailla ilmahälytyksen!
yks ihana ois k'naanin waving flag jolla vaan on niin posiitivinen vaikutus ihmiseen ja se harmonia siinä musiikissa on jotain niin täydellistä

kuin sisällötöntä elämä oikeesti ois ilman musiikkia
ja oon ihan älyttömän koukussa elokuvamusiikkeihin varsinki pirates of the caribbeanin ja harry potterin ja schindler's listin musiikkeihin.
ja myös vieraskieliseen niiku esim espanjalaiseen musiikkiin varsinki juanesiin koska siin ei tajuu paljoo mitään mistä lauletaan ja kuulee vaan sävelet ja muun ja sit se ei kuitenkaan oo niin yksitoikkosta vaan siin on ihmisääni mukana. tykkään myös japaninkielistä joistaki harvoista rauhallisista biiseistä ja satunnaisesti ranskan ja intiankielisistä sekä tyyliin jostain saamenkielisestä ja navajojen kielellä somistetuista kappaleista.

täs nyt tuli jonkinverran tätä tekstiä

Ei kommentteja: