maanantai 13. syyskuuta 2010

:(

Kelasin nyt kirjottaa tänne koska haluun tosiaan kirjottaa nyt jonnekki ja sellanen kynän kans kirjottaminen paperille ei oikeen toimi mun kohalla. ja en myöskään haluu kirjottaa galleriaan koska se ois niin angstaamista ja sitä lukis liian monet kai. periaatteessahan voisin vaa kirjottaa nää johonki tekstinkäsittelyohjelmaan ja sit pyyhkii pois mut kai mä jotenki toivon et joku lukee tätä ja ehkä tajuu.
mut ei mul nyt kai mitään erikoista asiaa oo vaan tositosi paha olo vaan ja tää on ihan tällästä tyhmää yleistä mielialanvaihteluu tyyliin mut haluun takas hyvään fiilikseen ja purkaa vaa tätä ja väsyttää ja en yhtään tiiä mitä haluun ja jotenki ottaa niin päähän kaikki ja sellanen yleinen teennäisyys ja sellanen :) :) (: (:
tiiän et katon tätä merkintää ehkä parin kuukauden päästä jos tää on olemassa ja mietin et kuin tyhmä ihminen voi olla kirjottaessaan jotain tällästä mut mä se oon.... ja mulla ei tosiaan oo mitään muutakaan.
on muutamii ihmisiä jotka on jaksanu kuunnella mua liikaakin nii en haluu niílle henkilökohtasesti valittaa mun hetkellistä kurjuuttani, ja haluisin edetä niissä ihmissuhteissa ja se ei taida onnistuu jos meinaan vaan puhuu huolistani koko ajan.
oon koko ajan ihan  mielettömän vihanen ja vittuuntunu ja yritän tehä asialle jotain niiku esim miettii syitä sille tai itkee sitä vihaa pois mut aina joku tai jokin keskeyttää ja tekee mut viel vihasemmaks... ja varmaan ekaa kertaa elämässäni oon vääntäny tekohymyy tai piilotellu mun oikeeta fiilistä. en meinaa silleen et ''esitän et oisin ilonen ettette huomais kuinka rikki oon sisältä</3'' vaan ihan silleen niiku et ei vaan viitsis pilaa kaikkien muidenki päivää ja saada ihmisten vihoja niskoille sen takii et on ite vihanen.
ja täst vuodatuksest nyt viel puuttuis se kuinka vihaan omaa ulkonäkööni mut sen stoorin jätän nyt ihan suosiolla väliin.
ja sit mietin sitä mitä mulle sanottiin perjantaina: ''sullon perhe, kavereita, koti, vaatteita, koulu, ruokaa, rahaa ja kaikkee hienoo. pääset matkoille ja kotonakaan sun menemisiäs on rajotettu ihan järjen kanssa, nii miks ois jotain mikä tekis susta onnettoman?''
tekeeks nää asiat tosiaan ihmisestä onnellisen? kunnon länsimaiset sivistyneet hyveet mitä jokamaan nuori ei saa.. ehkä niillä on jotain muuta mitä mulla ei oo? tää ei tosiaankaan oo edellytys onneen.
ja kerran kuulin sanottavan että: niin kauan ku et tunne olevas yksin niin kaikki on hyvin.
ja se tosiaan on totta jos huomioidaan nimenomaan se että Tuntea olevansa yksin. oi kyl mullois kavereita ja ystäviä ja vanhempia ja vaikka ketä jolle vois kertoo mut se on sit asia erikseen että kuunteleeksne oikeesti vai sanooks ne vaan ''nii jooo, aivan :/ tajuun jooh no sun kandee tehä jotain ton asian kans'' ehkä oon itekki jo tajunnu sen? ei sillä et kuunteleva ihminen vois oikeesti vuodatustilanteessa paljoo muuta sanookkaan mut oon ihan muutamaan otteeseen ollu sellasessa tilanteessa et kertominen oikeesti helpotti ja että joku kuunteli.
ja tiedän et tää on joidenki ihmisten mielestä tosi vammasta kirjottaa tälleen ja julkisesti kertoo jostain fiiliksistä.. mut ehkä ne pitää onnea itsestäänselvyytenä tai sit niillon erilainen tapa purkaa vihaa..

Elän nykyään myös liikaa omissa haavemaailmoissa, ihan liikaa. ois jotain niin naurettavaa kertoo mistä uneksin koska se ei oo kyl sitä ''haluun olla suosittu ja kaunis ja et oisin tietynnäkönen ja et huomenna tapahtuu näin ja sit bileis tapahtuu näin ja sit isona plaaplaa''.
mut karuu on se ku pitää palata todellisuuteen ja kohdata se että niitä ihmisiä ei muuallaku omassa päässä olemassa ja että tää ei tapahdu muuallaku mun päässä.
en todellakaan haluu vaikuttaa wannabe boheemilta eskapistiltä joka ei kestä todellisuutta.

tällänen nyt tällä kertaa ja aika surumielistä mut ikäviä juttuja on must kiva kanavoida tälläseen blogisysteemiin.

ja kiitos jos luit muullakuin ''voi luoja mikä tota vaivaa LOL'' -mielellä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikista ärsyttävintä on just toi "Sulla on perhe ja kavereita ja ruokaa ja rahaa ja vaatteita ja kenkiä ja kaikkee ni sun täytyy olla onnellinen??!??!?!++" tietysti voi olla onnellinen ja omistaa kaikki noi asiat, mut ei se automaattisesti meinaa sitä et on pakko olla onnellinen jos on noi asiat, sehän meinaa niin paljon kaikkea muutakin kun tavaraa!

Anonyymi kirjoitti...

oon ollu ite ihan samanlainen joskus.. kaikki oli huonosti ja oon kyl viel vähän sellanen et murehdin liikaa jostain asioista. ja tiiän et semmoset puheet et "ajattele positiivisemmin" on ihan turhia koska ei sitä pysty ajattelemaan. Sul on vaan tommonen angsti kausi joka menee kyl pikku hiljaa ohi. mäki ajattelen aina et osaisimpa pukeutuu hienommin ja oispa mul sitä ja tätä ja tota ja isommat silmät ja plaa plaa. mut sulla just on ihanan isot silmät ja kaikkee nii voi sussa olla sellasii asioita mitä ihmiset kadehtii sussa, mut ei ne vaan sano sitä. ja ei oo todellakaan vammasta jos kirjotat sun ajatuksii ylös jonnekin. ja sun pitää just puhuu noist asioista koska ite en ikinä puhu jos mua vaivaa joku ja se alkaa ärsyttää viel enemmän. ehkä en vaan uskalla koska ajattelen et sit mua pidetään idioottina ja muutenki must on parempi et ei vaivaa muita niinku itekki sanoit.
Mut muista oikeesti et oot nätti ja sul on kavereita ja kaikkee ja elämäs on viel paljon aikaa tehä kaikkee kivaa ja eteen tulee viel paljon kaikkii kivoi juttui ja varsinkin jos muutat sun asennetta elämään etkä oo aina "vihanen" :) jos oot mukava ja ihana kaikillle niin sit ainakin ihmiset alkaa olemaan sulle kateellisia ku oot kaunis sisältä ja sit näkee sut viel entistä kauniimpana ulkosesti :)

Anonyymi kirjoitti...

oot liian hyvä kirjottaa ._.

alluluuu kirjoitti...

anonyymi:
niii todellakin

anonyymi2 (en nyt tiiä et onks toi sama ano ku toi edellinenki mut):
kiitti ja kiva kun luitte ton ja tosiaan siis mun angstikaudet on tosi lyhyitä ja toiki tais nyt loppuu jo mut kiva kun rohkaset yms (:

tomsaa:
hahaa kiitti! =)

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu et on täysin turhaa koittaa itkee tuskaa pois, se ei mee itkemällä. ne kyyneleet ei pysty vuodattamaan pois sitä pahaa oloo. jotain jää edelleen elämään sisälle, ja sit tuntuu et on pakko kuitenki näyttää ku kaikki ois ihan hyvin, vaikkei siltä tuntuis. pitäis olla "laalaa, miten nii vittuuntunu?" koska ihmiset kyllästyy ja raivostuu jos koitat olla sillä tavalla miten tahtoisit. eikä oikei tunnu miltään ku ihmiset selittää omakohtasista kokemuksista ja selittää että se menee ohi ja "oot nätti ja fiksu ja ihana..."

nii ja ihanku onnee vois jotenki mitata sillä mitä on ja mitä omistaa. joku vaan väittää että ne on edellytyksiä onneen, mut ei onni synny kaikilla samoista asioista, eikä onneen oo kaavaa. koska kyllä joku köyhä jolla on vähän omaisia, voi olla onnellinen.

asioista on yleensä helpompaa kertoo henkilöille jotka ei oikeestaan edes koita auttaa, helponpaa jos ihmiset vaa näyttäis ymmärtävän, eikä koittais tehä asialle mitään, jos niillä ei oo muuta sanottavaa ku se jonka ne tietää meijän jo tietävän.

ja niistä haavemaailmoista vielä.. haavemaailmoista tuntuu niin kipeeltä putoo, tuntuu ettei sitä asiaa voi älytä ku ihminen joka sieltä on pudonnu tähän kovaan maahan. se on niin inhottavaa. tavallaan silloin kaipaa sitä jotain mitä ei koskaan oo oikeesti ollukkaan. mutku se on mielessä.. ja sit se on poissa ja sinne haluu vaan aina takas ja ne kaikki henkilöt ketä sinne muodostaa.

tuntuu että mä ymmärrän tosi läheisesti mistä puhut, jos nää asiat yhtään oli läheiset sun kertomiin asioihin. jos ei ollu niin oon tulkinnu sun juttuja ihan väärin.

Yks juttu, älä mieti mitä ihmiset saattaa kelata sun jutuista, tavallaan pyytelet itsees anteeks. Ja siitä saa sen vaikutuksen, että sua häiritsee jos ihmiset kelaa sun koittavan olla jotaki tai miettii että "voi luoja mikä tota vaivaa LOL" sä uskallat julkasta sun ajatuksia ja niissä on perää, älä pyydä anteeks. koska vasta noista jutuista mul tulee mieleen että joku VOIS edes ajatella noin

alluluuu kirjoitti...

anonyymi:
sä oot niin oikeessa ja must tuntuu et oot kyl oikeesti ihan oikeilla jäljillä mun ajatuksissa. noi sun neuvot on hyvii ja tosta pidin varsinki että en sais pyydellä anteeks, ja en myös aiokkaan tästä lähtien. ps, ois kiva jos jättäisitte kommentin jonkinlaisella nimellä tai vihjeellä koska niit on oikeesti helpompi tajuu ku tietää suurinpiirtein ketä puhuu. (:

Anonyymi kirjoitti...

(sama anonyymi viimeks kirjotetun anonyymin kanssa)
Niin, mutta ehkä tässä anonyymissä onkin just parasta se ettei kenelläkään oo hajuakaan kuka se vois oikeesti olla. Tai jos on jonkinlainen aavistus, sekin on aika vaikeeta todistaa oikeeks.
Joskus on vaan helpompi ja kivempi puhua niin ettei kukaan tiedä henkilöllisyydestä mitään.