maanantai 20. syyskuuta 2010

africaaaa

oon nyt täs jo jonkin aikaa haaveillu ihanasta afrikasta.. kuin mahtii ois nyt mennä vaan jonnekki keskiafrikkaan viidakkoon ja savannille
tekis kyl nyt iha hyvää chillaa jossain kivellä savannilla auringonlaskussa ja ihmetellä sitä kuinka kaunis maailma voi olla
tänäänki pääsin sitä ihmetteleen ku luin biologiaa ja sit kasveja ja puita nii kelasin kuin mahtava järjestelmä niilläki oikeestaan on kun ne kasvaa ja levittää lajiaan ja miten eläimet toimii yhteistyössä niiden kans ja sit ihminen on yhteistyössä eläimen kanssa ja kiertokulku jne.


on ihanaa tutkii asioissa vaan sitä kaikkea. ja analysoida omas pääs väriyhdistelmien merkityksiä ja miten ne vaikuttaa positiiviesti tai negatiivisesti mun ajatuksiin. ja jotkut jutut kun on vaan niin käsittämättömän mahtavia ja ihania, oikeesti vaikka sitä ei huomaa niinkään koska ne on itsestäänselvyyksiä.
ajatella seki että on sellasii noin 45 kilosii 170 senttisii kasoja lihaa, luita, nesteitä ja vaikka mitä rustoo ja erivärisiä limasia asioita ja se täydentää elämää ja se ajattelee ja sen katseesta ja liikehdinnästä voi päätellä mitävaan, puhumattakaan niistä äänistä mitä se suustaan päästää, jota kutsumme puheeksi.
ja se että sen kaa voi nauraa ja pitää hauskaa ja jutella ja olla mitenvaan. en pärjäis ilman ystävää
ja muutenki ihmisen tunteet on niin upee asia ja se että joku ympärillä tapahtuva asia voi vaikuttaa omaan kehoon silleen et tuntee vaikka järkytyksen sydämmessä ja jossain vatsanpohjassa. tai kun jännittää. tai pelko tuntuu jossain selkäytimessä, ja puhumattakaan rakkaudesta jonka voi tuntee missävaan.
ja se et me kaikki vaikutetaan asioihin jollakin tapaa ja täydennetään maailmaa

Ei kommentteja: